9
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Yardım ederım demıstın Edit: İletişim adresivermek yasaktır.// 'Ghost Warrior EKLERMISIN VEYA TEAM VER DE TEAM VERIYIM
    Kardeşim ağdaki pc nin portunun açık olması gerekebilir. Bunlar eski yöntemler şimdi işe yarar mı bilmem...
    kardeş ben sna .reg yapcan dediğim dsya vardıya ond C: fln yazıodu C: ile beraber sil orayı bunu D:\Oyun\KONAMI\PES 2010 sonra o verdimi .reg die kaydet düzelecektir
    Malesef upload işlerine bakmıyorum. sadece internette bulduğum güzel şeyleri sizlerle paylaşmaktayım. oto aktivasyonlu ürünleri tavsiye etmiyorum. nasıl olsa crackler paylaşılıyo çünkü.
    kutu muhtemelen cep telefonu nun dıs yüzeyi gibidir. tornavida ile bi yerlerinden yavaş yavaş oynatarak kutuyu sökmeye çalış. hdd ye hasar verme sakın.!

    içerden geçmeli kutu kullanılmış olabilir. tornavida halleder :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.