Z
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • merhaba
    facebook msn adresini almak istiyorum
    fkat sizin yardımcı olmaya çaıştığınız formbddy.com da hata error gösteriyor yardımcı olurmusunz
    Merhaba , benim eski facebook hesabım da yaklaşık 4500 arkadaş vardı yani baya önemli bilgiler filan vardı fakat şifreyi unutdum.Şifreyi unutdum çünkü yeni bir hesap kurmak istedim orada fotoğrafımı filan paylaşabiliyim.Ne yazık ki şifreyi unutdum seçeneğine tıkladığımda msn adresi istiyor bende hackerlar msn'den hack yapmasın diye msn'yi gizlemiştim şimdi msn'yi unutdum şifreyi unutdum.
    Selam

    1 hafta önce canimdan cok sevdigim adami kaybettim fakat facebook hesabi hagla acik, onun sifresini bulmam lazim, e-mail adresinde resimlerimiz de var onlara ulasmam lazim lutfen yardimci olun
    İstek Facebook Hackleme Gibi şeyler İstemeyiniz Metin2 gibi char hackleme yollarını paylaşırım :)
    Sa kardeş ben metin2 de msn hacleyip o kişilerin çarlarını soymak istiyorum yardımcı olabilir misin?
    s.a ya ben kız ardaşımdan şupeleniyorum ve onun facebook şifresini almak istiyorumm bunun için yardım edermisiniz
    '' Facebook Hesabı ÇaLma ! '' adlı yazına mesaj göndermiştim ama buradan da yapayım dedim. :) '' Sonra aldığımız kodu fakemizde uygun bir yere yapıştıracagız.Peki uygun yer neresi ? '' demiştin ya. ya ben bundan sonrakini yapamadım. yani bu aldığımız kodu nereye yapıştıracağız. nasıl . Bundan sonraki aşamalarda nasıl yapacağımı anlamadım :/ . Yardımını bekliyorum dört gözle :) şmdidn çk tşk edrm
    kardeş telefon onay kodu istio, uygulama yapmak için , ama bnde telefon yok ne yapcam snn telefona gönderiyim onay kodunu (özelden) snde bna gelen kodu gönder olurmu *?
    S.a çok zor durumdayım kardeş senin açtığın konuların birinde tam bana göre birşey var fakat beceremedim lütfen yardımcı olurmusun benimle iletişime geçersen sevinirim..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.