M
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Merhaba, öncelikle belirteyim beğen buttonuna bastım.Verdiğiniz adres inanılmaz faydalı oldu çok tesekkur ederim. Bir önerim olacak ayrıca bu denli iyi hazirlanmıs eğitim siteleri icin ders veren firma ya da sahısların egitimi tamamlayanlara cvlerinded ismen referans olması, egitimi veren kisinin sistemde daha genis bir alanda otorite olmasına ve tanınmasına yardımcı olurken egitimi alan kisinin de bos bos oturmadığının gostergesi olurdu. Elbette buna izlenen olcude uygulama "ödev" yada proje bazında bir sistemle ve seviye bildirimiyle olusturulabilir bunu dusunmenizi rica ederim.
    selam benim acil olarak sevgilimin faceni kırmam lazım msn den denedim gizli sorusunu kaldırmış telefon numarası cıkıyo şifreyi değistırdınde telefonuna msj gıtsın dıye ayarlamıs eski şifresini biliyorum yardım edermisin napıyım
    Selamın Aleyküm . Merhaba benim kendi bir sitem var ben bu siteyi nasıl bir arama moyoru yapabilirim .
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.