I
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Buyrun:

    Grafik hattına yazmanız yasak normalde. Ama uymadıysa bu seferlik bir istisna yaparız artık.. Siz sitenizi öm. olarak yollayın bana, yenisini yapıp yollarım.
    Konu içerisinde görüntü kirliliği olmasın diye muhabbeti en az seviyede tutmaya çalışıyorum istediğiniz tasarım en baştan yapılıp paylaşılacaktır bilginize.
    Toplu mesaj siliyorum hepsine teker teker nasıl bakabilirim konu ile alakasız ya da yanlış olan bütün mesajları tek bir halde siliyorum. Konuda ki ilk sayfada belirttiğim koşullar çerçevesinde tekrar yorum yazarsanız istediğiniz en kısa sürede yapılacaktır zaten.
    İstek yorumunuzun silinmesi kurallara göre belirtmediğinizden kaynaklıdır. 1 hafta durmuş olabilir ben müsait değildim elimden geldiğince konunun düzgün şekilde ilerlemesini sağlıyorum zaten :)
    Konuda yorumunuzu sildim zaten gerekli açıklama yapıldıktan sonra silindi. Black-Sight gerekli açıklamayı yapmıştı.
    Yardım icerikli konularınızı yardım merkezine acınız ve konunuzun baslıgıyla uyumlu olmasına dikkat edin
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.