FrezzY*
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
1

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • :D :trl profil fotosunu belki birileri tanıyıp güler diye koydum ilk sen fark ettin :RpS_thumbsup: (kemal sunal tokatçı filmi, kabadayı)

    doğru haklısın sadece forum kurallarına aykırı
    selamun aleyküm

    dostum açtığın gövde gösterisi konusunda zone için izin almadığını söylemişler fakat daha önemli olan detayı fark etmemişler. reflected xss ile bir sayfayı deface edince hem siteyi hacklemiş olmuyorsun hemde bunu yapıp burada paylaşırsan konunu silerler
    Market qalp <3 qnq Hangi marketten aldınız ben gittim bulamadım :)
    O engel geçilebilir. Engel demeyelim istersen. Bir baksana aynı sunucularda mı ? turkhackteam.net .orga yönlendirir. Yani turkhackteam.org'a yapılacak yeterli bir saldırı turkhackteam.neti de işlevsiz kılacaktır. 50k bir bot ağını ele alalım. Saniyede 2 bağlantıdan fazla isteyen IPlere yanıt gönderilmiyor. saniyede 50k.2 100k request olur. Bende site kapanmıştı. Down or Not sonucunu da atarım istersen. Admin size verdi ne olacak ? Siz atsanız sadece sizin internetiniz etkilenir. UGde kaç kişi var ? 10 diyelim hadi 20 olsun. 1.5 tb veri göndererek dos saldırısı yapın. 1500 gb diyelim 75 gb peki bu her kişiden uzun sürede alır. Yani aynı anda sunucu imkanlarını zorlamayacağı için DoS başarısız olur. İyi geceler.
    Parayı Veren Eğitimi Alır ;) Seninde Söylediğin Gibi Marketten Alıoz :d
    Kardeşim UG Versinler ddos atanların bizde atarız saldırıyı geri püskürtmüş oluruz

    Ve Foruma DDos Atanlar Hani Nerde Kasma Bile Yok Bu Sitenin .org ve .net Olarak 2 Domaini Var
    Bu Domainlerin Band Genişliği Ne Kadar Bilmiyorum Ama Adamların Yapacağı Saldırı Bu Band Genişliğini Geçmesi Lazım + Sitede DDos Koruması Var Yani İllegal Davranışlar Sergileyen IPleri Engelleye Bilir Bende Bile Yeni Mesajlara Sık Bastığımda Devam Etmek İçin Tıklayın Diyor Bunu Bi Bot Geçemez Buda DDos'u Boşa Çıkarır Sunucuya Direkt Olarak Saldırıyorlar İse Ip Ztn Otomatik Bloke Edilir Ve O İp Adresinin Paketlerini Görmezden Gelir Admin o Bloke Edilen IP Adresini Bize Verse Bizde DDos Atarız. Karşı Saldırı Yaptığımız İçin DDos Atan Server Çökebilir Yada Oda Bizim İplerimizi Bloke Edebilir Ama Cevabını Almış Olur Bu Açıklama Senin İçin Yeter Gece Gece Beni Uğraştırma Bi Arada Resimli Videolu Ders Vereyim... ;)
    Yani CEH sertifikası marketten de alınıyor :) İyi geceler sana. Cidden beynim patladı. :trl
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.