LeGiOnS054
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Kardeş indir yandex754handlerui yi, aç programı, çocuk kilidi sorabilir, şifre "www.nextwap.net" yazarsın. Sormazsa devam et, üsttekilere dokunma, aşşağıda ki "Remove Port" a bi tik at, alttakinide "Real Host" seç, knun altındaki adres yerinede "trcll.im" yaz, alttaki child lock uda kaldırki bidaha sormasın kilidi. Save de ve bekle, hadin selametle..
    Herkes susarsa ne olur? Susmanında bazen ağır bedelleri olur. Benim bu yaptığım bişeye yaramayabilir, ama en azından tarafımı belli eder, uyarıyı dikkate aldım işte, bu konuların muabbetlerine girmeyecem, ama bu sebepten adminlerden uzaklaştırma yersem, cidden yazık.
    Kötü birine küfür etmek günah değil diye birşey mi var dostum ? küfür küfürdür. Kınama kınanacak hale gelirsin.bırak Allah versin cezasını.
    Apo'ya küfür etmek suçsa, ben cezamı zaten ahirette çekerim, uyarılara gerek yok, çünkü ben vatan hainleri dışı da kimseye küfür etmem arkadaş. Bundan sonra vatan hainleriyle ilgili konulara dahil olmam -_-
    Birdaha küfür edersen üzerini çizeriz dikkatli ol. "Mümin dil uzatıcı değildir, lânet okuyucu değildir, kötü iş yapan değildir, kötü söz söyleyen değildir." (Tirmizî, Kadir, 1978).
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
  2. 'Albatros
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.