PersonaNuevo
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • selamlar portmap.io ve openvpn yaıznız gördümde size birtakım sorular sormak istiyorum
    1) portpmap ve openvpn saatlerce uğraşmam sonucudna birşekilde open vpn portmap bağladım ama ne yazıkki bu kendi internetimde olmadı telefonun internetiyle oluyor sadece şimdi ben telefonun internetini kaparsan kurbanların hepsi yok olması muhtemelmi ?
    2) birde bunu dark comette yapamadım portmap de sonu io ile biten adresi dark comete girip portmapte açıtığim portu girdim ama olmadı belki ben yanlış yapmışımdır bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz
    Hayır, program yöneticiler tarafından temiz olduğu onaylanmıştır.
    Crypter patlamış sanırım, mesaj hakkında bir fikrim yok.
    Ben sadece programı türkçeleştirdim.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.