halukgta
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Yav sen tut hafızlık bir kenara, onlarca ilim feriştahı, her biri milyonlarca hadis hıfzetmiş imam-ı Azam Ebu Hanife'ye, Er-Razi'ye, imam Şafii ye imam hanbele imami malikiye

    40 talebesiyle 4 milyon fıkıh meselesini çözen imam rabbaniye, gazaliye karşı çık, de ki onları kabul etmiyorum, yanlış biliyorlar, benim içtihadım daha sağlam.

    Din inkılap/devrim kabul etmez.

    Ya yola gelirsin.. ya da üstünü çizili görmek ümidiyle..
    Konularının silineceğini dün akşam söylemiştim. Lakin bu kadar erken olacağını tahmin etmiyordum doğrusu.

    Benden sana bir tavsiye, konu açarken hadisleri de gözden geçir. Ayetleri zorlayıp saçma sapan yorumlar çıkarma. Madem yorum yapacaksın, hadisleri göz önünde bulundurarak yorumla ki, konularına saygı duyulsun. Bizler de faydalanalım.

    Hocamın bir sözü vardır. Bir ağaca tırmanmak belki saatler alır, lakin çürük dala bastın mı 3 sn sürmez yere çakılman.

    Yüzlerce saçma sapan konu açmıştın, belki senelerin emeği. Lakin tümü çürüktü, 3 sn sürmedi silinmesi.

    Daha sağlam kaynaklı konular açman ümidiyle...
    İmzanızdaki üç site adresini de kaldırın. Reklamın her türlüsü yasak.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.