Mr MAN
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • İhbarın zaten baştan aşağı gereksiz ve ortalığı bulandırma amaçlı olduğu için tarafımca iptal edildi. Programı kullanmak isteyen rar şifresini insan gibi isteyerek alıyor. Açık açık reklam olmasın diye rar şifresini özelden yolladığımızı milyonlarca defa söyledim. Burada sistem böyledir. Alışamadıysan, konuya gereksiz espriler vs ler yapmak yerine alıntıladığım yerden ulaşır indirirsin olay kapanır.
    Sen kimsin de kime akıl veriyorsun peki onu yapma bunu yap diyerek? Elini ayağını öpeyim adam korgeneral çıktı da ne demek? Neyin dalgasını geçiyorsun sen koçum? Konudan yararlanmak mı amacın? Yoksa ortalığı bulandırmak mı? Senin yaptığın 2. şık oluyor ve hoş olmuyor. Yaptığın terbiyesizliğe gelince ihbarladığın konuyu bizzat görebiliyorum ve ihbara yazdığın gereksiz mesajı da. Böyle foruma da, insanlara da faydalı olamazsın. Bu sana son uyarım olsun. İnsan gibi takılacaksan forumda başımız üstüne.
    Sen konudan faydalanmaktan mı yanasın? Yoksa o yorumun yüzünden siteden uzaklaştırılmadan mı?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.