I
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • Merhabalar sitede bir film sitesi kurarken nelere dikkat edilmesi gerekir adlı konuda yorumda filmleri iframe kodu ile başka siteden almanız gerek telif yememek için demişsiniz ben filmleri iframe ile başka siteden aldıgımda kendi sitemde açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz ?
    Ben api ile rahat takipçi gönderiyorum şuan da .Ayrıca kaç dünya yer aradım.Konusunu açmadığım belki de forum kalmadı.Proxy Range nasıl kullanabilirim ? VDS/VPS aldık diyelim onu nasıl proxy server'ına dönüştürebilirim ? User konusunda o kadar kişi kullanıyorsa nasıl sıkıntı oluyor anlamadım.O kadar kişide user ile giriş yaptığını düşünürsek user derdinin pek olmamaması gerekiyor.

    Eski sitem senin sitenin ya 1 üstü ya da 1 altında falandı.Şifresiz keywordlerinde site 1 ay kapalı kaldı düştü.Fakat halen hiti var.
    Şu anki sıkıntı yazılım sıkıntısı değil user sıkıntısı. Sistemde her 5 dakika da 1 yenilenen 10 Bin proxy var ve sistemdeki user az olduğu için sürekli farklı proxyler ile işlem yapmaya kalkıyor instagram da bunu engelliyor.
    Sistemi onlarca kişi kullanıyor 5-10 kişi değil o yüzden yeni bir yazılım fayda etmez user lazım.
    Hocam takipçi için instabomdan data sağlayabilirim.Şuan baktığımda sitenizden göndermiyor.Konuşabiliriz.
    İnstagram Sektörü zor biter. Biterse de başka projelerle uğraşırım eski V3SC Sitesi gibi tüm araçların olduğu araçlar sitesi açarım.
    @AROCKS , Kendisine biliyor 50 TL ye 100 Bin takipçi bulamayacağını fakat forumun ismi sadece TurkHackTeam diye kayıt olup bunları soruyor. İlk açtığı konuda bu. 50 TL ye kime ne yardımı yapacaksın Allah aşkında söyler misin ? O 100 Bin takipçinin gönderileceği sunucunun fiyatı bile 1-2 Bin tl den başlıyor. Bunla dalga geçmeyip ne yapacaksın . Zaten konusu kaldırılacaktı kaldırılacağı için dalga geçmek istedim.
    Üyelerin konularına dalga amaçlı değil de biraz daha bilgi vermeye yatkın şekil de yaklaşırsak güzel olur,hayırlı geceler.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
  2. CoreGG
  3. Adanalıtrojan
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.