Milliyetci87
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • hazır tht ye girmişken senide ziyaret edeyim dedim site baya değişmiş kullanmakta zorlanıyorum :D eski tasarım çok daha iyiydi
    Milliyetci87
    Milliyetci87
    Öldün sanmıştım near :trl

    Yıllar sonra oh be :D Valla forumu mahvettiler bence. Ayakakbı seçer gibi tasarım seçiyorlar bir durun artık ya
    foruma uğramışken bi selam çakayım dedim :D nasılsın? bölüm değiştirme işini hayata geçirebildin mi? sorguya çeker gibi soruyorum ama yanlış anlamazsın umarım. sürekli akan bi sohbet olmadığı için mektup gibi kullanıyorum :)
    ben korona yüzünden konuşma yetimi falan kaybedeceğim herhalde, çok fena vurdu beni. bu politikayla da bitecek gibi durmuyor nedense. kışın kapa yazın aç, iyice oyun oldu. şu son aşılarla aşılı insan yüzdesi artsa bari.
    watch
    iyiyim başkan :) seni sormalı. bekleriz 2 ay problem yok ;)
    Milliyetci87
    Milliyetci87
    Cevap yazmadığım için zügünüm hocam nadiren giriyorum. Umarım iyisindir :)
    hadi ya büyük geçmiş olsun. sigortayı boş ver de sizde önemli bi şey yok değil mi? ucuz atlatmışsınız herhalde
    .
    benimkine şansızlık denmez ama :D kazandığımdan beri anca yarım dönem okul yüzü görebildim. bana da corona zehir etti bu 2 yılı.

    (bu arada platformu da iyice boşlamışım. 3 ayda bir mektuplaşıyoruz :))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. WHITERUBY
  2. johndoe11
  3. fabba
  4. QXAZRAİLXQ
  5. lawliet0000000
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.