axis.mack
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Çalışmalar sonuç verdikçe paylaşımda bulunabilirim tabiki zamanla, sadece siber güvenlik alanında çalışmıyorum bu sebeple sürekli test yapabilme şansım olmuyor çalışma alanlarında gün geliyor bir problemin detaylarını ve çözümünü günler,haftalar bazen aylarca çözemediğimiz, düşündüğümüz, ekstrem durumlarda da askıya aldığımız oluyor bildiğiniz gibi ve sizin de dediğiniz gibi zaman, teşekkür ederim iyi akşamlar :)
    saymış olduğunuz Tecrübeleri Hack Alanında Forumda görmek güzel olurdu bakalım zaman bize ne Gösterir iyi geceler olsun
    Çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için #HACKERTHT :) ,Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim #kurtbey48 umarım "en güzel şekilde" karşılıklı bilgi alışverisinde bulunuruz. :)
    Aramıza hoşgeldiniz efendim. Tanıtım konunuzu okudum, siber güvenlik alemine zaten aşinasınızdır. Her forumda olduğu gibi bu forumun da belli başlı kurallari bulunmakta, bunlardan birisi de üyelerin imzalarına görsel ekleyememeleri hususudur, kaldırmanız herhangi bir uyarı almanızi önleyecektir. Bilgilendirici, eğitici konularınızı beklemekle beraber birçok yeni şey öğreneceğinizden, kendinizi pekiştireceğinizden eminim. İyi forumlar diliyorum.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.