Bütün İnternet Tarayıcıları Son Sürümleri (Yeni Sürümleri Eklenmiştir )

zatorettii

Katılımcı Üye
6 Eyl 2008
316
0
çanakkale
Google Chrome 2.0.167



Google Chrome minimal tasarımıyla son derece pratik bir alternatif bir
web tarayıcısı. İnternet kullanımının yaygınlaşması ve gelişmesiyle birlikte bu alanda en önemli yapılardan olan web tarayıcılarının rekabetine bir yenisini ekleyen internet devi Google programın hızlı, basit ve güvenli yapısını ön plana çıkarıyor.
Son Sürüm Tıkla İNDİR
Chrome 2.0.160 Tıkla İNDİR

FireFOX 3.08 Son Sürüm

Firefox_Thunderbird_Lin-icons-Firefox_256x256.png-256x256.png

Mozilla firmasının gözbebeği durumundaki Firefox'un yeni versiyonu çıktı. Bu yeni versiyon ile birçok yeni özellik ve geliştirme de bizleri bekliyor. Internet Explorer'a karşı en ciddi rakip olarak tanımlanan Firefox'un bu yeni versiyonu da aradaki rekabeti iyice kızıştıracak gibi görünüyor. Sahip olduğu kullanım kolaylıkları ve açık kaynak kodlu bir yazılım olması dolayısıyla kullanıcıları cezbeden Firefox kendini geliştirmeye ve değiştirmeye devam ediyor. Bu gelişimin geldiği en son nokta ise bu versiyon ile birlikte kullanıcılara sunulmuş durumda.
Yeni web standartlarının en önemli özelliklerinden birisi olan etiketleme özelliği bir internet tarayıcısına nasıl adapte edilir sorusunun en güzel cevabı kesinlikle Firefox tarafından verilmiş durumda.

Son Sürüm Firefox 3.08 Tıkla İNDİR
Firefox 3.07Tıkla İNDİR
Firefox 3.06 Tıkla İNDİR


Opera 963 Son Sürüm
wii_opera.png

Opera, mevcut internet tarayıcıları arasındaki en hızlı ve en güçlü internet tarayıcısıdır. Çevrimiçi olduğunuzda internete ulaşmak ve çevrimiçi işlerinizi halletmek için ihtiyacınız olan tarayıcıların en iyisi ülkemizde çok bilinmese de Opera'dır. Bu son sürümü ile çok daha hızlı ve web standartlarına da mükemmel bir şekilde uyumludur. Hızlı başlaması, sayfaları inanılmaz şekilde hızlı yüklemesi, favori web uygulamalarınızı çalıştırırken hiçbir sorun yaratmamasının yanında yeni özellikleri de kullanıcılarına sunmakta. Hızlı arama özelliği sayesinde sadece başlıkları ve internet adreslerini hatırlamakla kalmaz ziyaret ettiğiniz web sitesinin içeriğini de hatırlayarak çok daha kolay bir şekilde aradığınızı tekrar bulmanıza olanak tanır. Ve Opera Link özelliği ile de favori web sitelerinize istediğiniz yerden ulaşabilmenizi sağlar.
Yeni versiyonda tarayıcıya eklenen özellikler dışında Adres kutusunun da tekrar dizayn edilmiş olması ve sürükle bırak menüsünün geliştirilmesi, ayrıca Opera Mail için yeni depolama özellikleri ve indeksleme özellikleri getirilmiştir.
Tıkla İNDİR


Flock 2.0.3 Son sürüm

flock.jpg


Flock slogan olarak "sosyal web sağlayıcısı"nı kullanıyor. Ve aslında bu slogan Flock`u tanıtmak için birebir örtüşüyor. Çünkü Web 2.0 sosyal hizmetlerinin tümünü Flock adlı bu güzel web browser`ı ile kullanabilirsiniz. Blog`unuza, medya takip RSS`lerinize kişisel site hesaplarınıza tek tıklama ile ulaşabilirsiniz. Web 2.0 sitelerinde hesaplarınız var ise bu browser tam size göre. Çünkü solda açtığı kişisel hesap pencereleri ile ister YouTube`da olun ister Facebook`ta tüm hesap işlemlerinizi, gelen davetleri, mesajları görebiliyorsunuz. Veya arkadaşlarınıza tek tıklama ile mesaj gönderme pencereleri açabiliyorsunuz. Ayrıca RSS izleme servisine de yine sol taraftaki bölümden tek tıklama ile ulaşabilirsiniz. Veya isterseniz favori sitenizi sol bölüme ekleyebilirsiniz ve şifrenizi kaydettikten sonra o siteye tek tıklama ile giriş yapabilirsiniz.
Internet Explorer`a çok ciddi bir rakip daha çıkmış görünüyor. Çünkü günümüz internet kullanıcıları en hızlı ve kolay şekilde tüm hesaplarını tek bir sayfadan kontrol etmek istiyorlar. Bunun için Live bölümü olsa bile hiç de yeterli gözükmüyor. Firefox, Opera veya başka ücretsiz web sağlayıcılar bu işi daha ciddiye almış gözüküyorlar. Ancak onların da yeterli kolaylıkları yok. Her girişinizi tek bir sayfadan kontrol etme olayı bir google hesabınız var ise çok kolay. Google bu konuda en iyi iş çıkaranlardan birisi. iGoogle sayesinde oldukça kolay bir şekilde hem mail hesaplarınızı hem RSS sayfalarınızı takip edebiliyorsunuz. Ancak Flock`u geliştirenler iGoogle`ı direkt olarak internet tarayıcısına eklemeyi daha uygun bulmuşlar ve yukarıdaki resimde gözüken "My World" isimli bölümü yaratmışlar. Bu bölümde her türlü sitenizi hesabınızı anında kontrol edebilirsiniz. Bu oldukça güzel bir özelliktir.
Tıkla İNDİR

Internet Explorer 8
ie8-install.jpg

Internet Explorer 8 hem yeni online servisleri keşfeden bilgisayar kullanıcılarına hem de standartlar ile web geliştiren uzmanlara yeni bir keşif yolu sunuyor. Sadece sayfada gözükeni sunmayan ve daha fazlasını yaşamanızı sağlayan bu yeni tarayıcı geliştiricilere ve son kullanıcıya yönelik yayın adayı sürümü ile karşınızda.
Programlama eklentileri, düzenleme motoru ve yeni araçları dikkat çeken dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcısı Internet Explorer özellikle web geliştiricileri ve tasarımcıları tarafından test edilmek amacı ile yayınlanmış bulunuyor. Final sürüme çok yakın özellikleri ve seçenekleri içerisinde barındıran IE8 RC1 ile sizde yeni özellikleri keşfedebilir, herkesten önce bu keyfi yaşayabilirsiniz
Internet Explorer 8 xp Tıkla İNDİR
Internet Explorer 8 vista Tıkla İNDİR
Internet Explorer 8 Full Tıkla İNDİR

Safari 3.2.1
hero20070611.png

Basit ve şık arayüzü ile Safari internet üzerinde sizin önünüzden çekiliyor ve en eğlenceli ve en hızlı internet gezintisini yapmanızı sağlıyor. Apple'ın iddialı, hızlı ve güvenli Mac OS X sistemleri için ürettiği internet tarayıcısı Safari şimdi Windows işletim sisteminde.

Hızlı performans, şık ve basit arayüz, kolay sık kullanılanlar, pop-up bloklama, içerik arama, sekmeli gezsinti, entegre RSS desteği, SnapBack özelliği, otomatik form doldurma, yeniden boyutlandırılabilir text boşlukları, gizli ve özel gezinti gibi birçok özellik ve gelişmiş güvenlik seçenekleriyle Safari artık Windows kullanıcıları için de büyük bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.
Firefox'a göre 1 saniye Opera'ya göre ise 4 saniye daha hızlı olan kurulma hızı programın en dikkat çeken özellikleri arasında. İçerisinde bir grafik güçlendiricide bulunan yazılım Windows kullanıcılarına Mac dünyasının görsel yüzünü taşırken daha hızlı bir internet ortamı sunuyor.
Tıkla İNDİR

Netscape Navigator 9.0.6
navigator.jpg

Internet Explorer daha henüz doğmamışken hayatımızda var olan web tarayıcısı, Windows sayesinde hayatımıza hızlı bir giriş yapan Internet Explorer'ın popüleritesine ayak uyduramamış görünüyordu. Ancak gizliden gizliye kullanmaya devam eden bağımlıları da vardı kesinlikle. Netscape Navigator 9'da artık eski popülerliğini kazanmak istermişçesine
büyük bir atılım yapıyor ve dolu dolu özellikleri ile Internet Explorer'a ve Firefox'a kaptırdığı prestijini yakalamaya çalışıyor. Firefox için eklenti paketleri de bulunan Netscape web tarayıcıları pazarına gerçekten oldukça güçlü bir şekilde geri dönmüş gözüküyor.

Tıkla İNDİR

emeğe saygı bir teşekkur yeter!
 

adas12

Üye
3 Ocak 2009
231
0
bence en hizlisi chrome yaklasik 2 aydir kullaniyorum gayet iyi ama ie 8 de fena degil
 

_EroS_

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Mar 2009
8,670
4
39
Antalya
Mozilla hızlıdır evet.. Ama bu 8 sürümünü kurmadm.. bi kurup sonucu sölicemm:)
 

majestat

Üye
18 Haz 2008
211
0
ankara
safari 4.0 çıktı çokda hızlı ilk çıktığı günde 3.1 milyon kişi indirmiş net haberlerinde öle yazıyodu en azından denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.