alan adı kaydı için kredi kartıyla ödeme yaptım.ödeme olmuşmudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saurqn

Yeni üye
20 Haz 2008
18
0
ben alan adı kaydı yaptım bır host fırmasından kredı kartı bılgılerıyle odememı yaptım onay beklıyordu daha sonra (1-2 saat sonra) böyle bır kullanıcı bulunamadı dedı odeme olmuşmudur databasesı sorunlu sanırım kullanıcıyı bır sure sonra sılıyordu odeme oldumu acaba:S
 

*reventon*

Uzman üye
28 Eki 2008
1,536
1
kredi kartı hesabına bak derim ne olur ne olmaz ...
internet bankacılığın varsa bak yoksa iletişime geçip konuyu anlat bi sorun çıkacağını sanmıyorum ama yinede üzerinden fazla zaman geçmeden kendini sağlama al derim.kolay gelsin.
 

Saurqn

Yeni üye
20 Haz 2008
18
0
evet su anda gorustum ışletılıyor olabılırım belkı fırma bana odemenın geri iade yapıldıgını ve ılgılı işlemın takıbe alındıgını soyledı kredı kartı bana ait ıken bu takıp nereden cıktı anlıyamadım acıkcası ,artık cc ıle alışverış edemeyecek durumamı geldık ne?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.