Movavi Video Converter 7.1.1

mecnun_bey

Uzman üye
24 Haz 2007
1,720
0
Karadeniz
Movavi Video Converter 7.1.1 - Full

000bce1d0166181.jpg

Movavi Video Converter 7.1.1 | 27.4MB

Movavi Video Converter güçlü ve kolay kullanımlı bir video dosyası biçim dönüştürme yazılımıdır. Video dosyaları arasında dönüştürme yapabilmesinin yanı sıra, parçalama ve birleştirme işlemleri de yapabilmektedir. Videoların içerisindeki ses ve resim dosyalarını da çıkarma desteği bulunmaktadır. Neredeyse kullanılmakta olan tüm ses-video biçimlerini tanımaktadır.

Giriş Biçimleri:
AVI (DivX, XviD, etc.), VOB, DVD, IFO, MPEG, MPEG4 (MP4, iPod, PSP), 3gpp, 3gpp2, MOV, WMV, ASF.

Çıkış Biçimleri:
AVI, MPEG (DVD, VCD, SVCD), MPEG4 (MP4, iPod, PSP), FLV, 3gpp, 3gpp2, MOV, WMV, RM, WAV, MP3, WMA.

vc7_shots.jpg


Movavi Video Converter 7.1.1 TIKLA ve İNDİR

Movavi Video Converter 7.1.1 Full aşağıdan indirebilirsiniz.
Installation Steps
1. Extract rar and run "videoconvertersetup.exe"
2. Once installed, copy "VideoConverter.exe" from "CRACK.MKDEV.TEAM" folder to your installation directory and overwrite file. (Something like "C:\Program Files (x86)\Movavi Video Converter 7").


İstediğinizden indirin.

swqwra.jpg

fileUPYOURS.com: Error
swqwra.jpg

Megashares - Drag. Drop. Yup. The first site to provide FREE file hosting with drag n drop support.

RaR Şifresi: by_jtrulli
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.