3 yaşında internetten araba satın aldı

OnLy

Emektar
26 Ara 2005
837
35
Ötüken
3 yaşında internetten araba satın aldı

İngiltere’de 3 yaşındaki Jack Neal isimli bebek internete girip 9 bin sterlinlik arabayı satın aldı.
26.09.2006 04:00İngiltere’de 3 yaşındaki Jack Neal* anne babasının bilgisayarından internete girerek eBay’den 9 bin sterlin değerinde otomobil satın aldı. Annesi* eBay şifresini açık bıraktığı için* bebeğin bunu yapabildiği sanılıyor.
Minik afacanın bir sabah ailesini yanına gelerek Ben araba satın aldım diye konuştuğu da belirtildi. Anne Rachel ve baba John Neal* ilk başta çocuklarının ne dediğini anlamamışlar. Ancak pembe renkli Nissan Figaro marka aracı aldığını internet sitesinden gelen kutlama mesajından sonra öğrenmişler. Üç yaşındaki çocukları* pembe renkli otomobil için internet sitesine girerek 8.999*999 (Yaklaşık 26 bin YTL) artırımda bulunmuş. 36 yaşındaki anne Rachel* Siteyi kontrol edince otomobili satın aldığımızın farkına vardık dedi ve eşinin arabanın satıcısını arayarak durumu anlattığını ifade etti.
 

rappermuco

Yeni üye
6 Tem 2007
1
0
istanbul
ya şu ufaklığa söyleyinde bana bi cep bilgisayarı alsın ya :D doğru ola bilir ama bu ben 5 yaşındayken az daha yan odadaki bilgisayara virüs yolluyomuşum virüs programı da yokmuş öle o zaman dandik dandik virüs programları
 

ZoRRoKiN

Özel Üye
7 Ağu 2005
2,149
374
WORLD
Ben 3 yasında Pısıklet suruyordum pinokyo vardı bızım zamnımızda :) Daha maceram çok ama anlatılacak seyler değıl :D
 

ademsafa59

Yeni üye
8 Ağu 2008
46
0
3 yaşında ebay 13 yaşında rapidshare 23 yaşında tht 33 yaşında linux 43 yaşında google 53 yaşında microsoft 63 yaşında innaillahi :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.