Yeri mi Dar ? ''1 Metre Kare Yeter Ona !''

CaLLouS

Kıdemli Üye
30 Ocak 2009
3,025
0
Pamukoğlu, açıkça söylemedi ancak "yeri dar" eleştirileri için Öcalan'a mezar tarif etti. İşte o sözler;Osman Pamukoğlu, yeni hücresi ülkede gerginliğe neden olan terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan için “Yeri mi dar? 1 metrekare yeter ona” dedi.

Osman Pamukoğlu, Hatay’daki İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret ederek yönetimin sorunlarını dinledi. Dernek Başkanı Fevzi Mercanoğlu, Abdullah Öcalan'ın idam edilmesi gerektiğini, hiçbir iktidarın bunu başaramadığını belirtti. Mercanoğlu, “Türkiye’de idam olacak. Amerika’da Avrupa’da idam var da bizde neden yok. Bundan daha iyi açılım mı olur?” dedi.

Osman Pamukoğlu, bu konunun Şehit ve Gazi Aileleri Dernekleri’nin sorunu olmadığını, konunun iki maddelik kanun ile kökten çözümlenebileceğini savundu. Daha sonra İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’ni ziyaret eden Osman Pamukoğlu, Türkiye’de gerginliğe yol açan Abdullah Öcalan’ın yeni hücresiyle ilgili soruları ise, “Yeri mi dar? Ben olsam daha da daraltırım. 1 metrekare yeter ona. Anadolu’da bir söz var, ‘Kel asmanın miskin koruğu, yüz verirsen tepene çıkar’. İşte Türkiye’nin durumu budur” diye cevapladı.

Bir Gün Hepinizi Bu Bayragın Önüne Dikeceğiz!

186455.jpg
 

B0Z0

Uzman üye
20 Kas 2009
1,567
0
ELAZIĞ
Bence Bunu Allah cezasını verecek Mahşerde hiç tasalanmayın siz deniz toprak su bunlar lele daha bunun lolosu gelecek
 

burockch

Üye
14 Ara 2008
136
0
1st_anbuL
o p*ç kurusuna bırakın 1 metreyi 1mm fazla onn 7 sülalesi vatanmzn 1mm nin yerini tutmaz denizede atmasınlar türkiye sınırlarından uzak bir yere atsınlar onn türkiyede yeri yook!!!!!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.