CyberLink PowerDVD Ultra Deluxe 7.3.3516

erdem28

Kıdemli Üye
28 Eyl 2007
2,662
44
İSTANBUL
images

PowerDVD, bilgisayarınızın gücünü minimum düzeyde kullanıp, kaliteli ses ve görüntü sağlayabilen gelişmiş bir DVD oynatıcısıdır. Müzik CD’sinden yüksek kalitede dinleme yapabilmenizi sağlar. 7.1 kanallı ev sinema sistemlerini destekleyen PowerDVD, Dolby Pro Logic IIx ses teknolojisini destekler. Karaoke desteğini de bünyesinde barındıran bu muhteşem programın marifetleri ses ile sınırlı değil…
Videolarınıza 9x dijital yakınlaştırma (zoom) uygulayabileceğiniz gibi, BMP, JPG, GIF ya da PNG dosya formatlarında ekran görüntüsü yakalayabilirsiniz. Çift gösterim modu ile iki ekranda filmleri oynatabilirsiniz. Kolay menüsü ile istediklerinizi zorlanmadan yapabilir, kontrol panelinin temasını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.
Desteklediği özel formatlar: DVD-Audio, H.264, DivX Pro 5.2, MP3, DTS, DVD-VR, yüksek tanımlı MPEG-2 ve WMV-HD, MLP Lossless (Meridian Lossless Packing)
Boyut: 96.6 MB
https://tik.lat/HZslq
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.