̿Winamp'ta Tv İzleme

black shark

Katılımcı Üye
15 Eyl 2006
413
5
NOT:Winamp version:5.0 ve üstü

48cl.jpg

Öncelikle Winamp ı çalıştırıyoruz.Resimde gösterildiği şekilde sırasıyla önce 1 no'lu alandaki Options seçeneğine tıklıyoruz.Hemen akabinde 2 no'lu alandaki Preferences seçeneğine tıklıyoruz.
14ie1.jpg


Yine rakam sırasını takip ediyoruz.Yani sırasıyla Media Library / Online Media / Specify Ratings seçeneğine tıklıyoruz.

22gb.jpg


Resimdeki işaretli alanları seçip OK butonuna basıyoruz.Yukarıdan aşağıya Eğer sadece TV izlemek isterseniz o kutucuğu işaretlemeyiniz.

34fi.jpg


Şimdi Close butonuna basarak pencereyi kapatabiliriz.

48cl.jpg


Bu ayarı 1 kere yaptıktan sonra artık istediğimiz zaman internet üzerinde TV izleyebiliriz. Şimdi aynen resimde anlattığım gibi yine rakam sırasıyla File / Internet TV seçeneğine tıklıyoruz.

68wl1.jpg


Sağ alttaki ok la aşağı doğru indiğinizde izlemek istediğiniz kanalı seçebilirsiniz.Şimdi yapmanız gereken izlemek istediğiniz yayın seçeneği üzerine mause ile 2 kere tıklayıp bekleyiniz.İnternet bağlantınızla alakalı kısa sürede yayın açılacaktır.Görüntü kalitesi tamamiyle sizin internet bağlantınızla alakalıdır.

75uc.jpg



saygı ve selametle teşekkürü çok görmeyin
 

Besikt_ask

Yeni üye
28 Ara 2006
2
0
Kardeş bunda ana kanalar yok mu?(ATV* SHOW...)gibi
Benimkinde sadece türk kanalı olarak TGRT ve KANAL7 var
 

kelaynak43

Yeni üye
19 Şub 2007
4
0
uzun zamandır kullanıyordum fakat tv izlerken kayıt yapabiliyormu bu winamp yada bu işi yapan başka bir program var.bilen varsa lutfen söylesin!!!
 

k_soze

Yeni üye
23 Tem 2007
1
0
kardeş hepsini uyguladım online media yı açtığımda içi boş çıkıyo acil yardım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.