zehir4 nedir?

ekatil

Yeni üye
16 Eki 2006
5
0
kardeşler biri zehir 4 ün ne olduğunu anlatabilirmi programsa download linkinide verirseniz iyi olur bi zahmet:)
 

FaTaL ERROR

Uzman üye
22 Ara 2006
1,196
23
Siber Alem
kardeşler biri zehir 4 ün ne olduğunu anlatabilirmi programsa download linkinide verirseniz iyi olur bi zahmet:)

arkadashım zehir4 zehirin en son versiyonudur program asp tabanlıdır yani .exe formatında diil bu yüsden normalde bilgisayarda çift tıklamayla çalışmas zehirin amacı web sitelerini hack etmek index baskmak amacıyla kullaılır açığı olan bir site bulursun daha sonra o sitenin serverine zehiri bi şekilde upload edersin daha sonra zehiri çalıştırırsın sonrada servere napıyosan yaparsın kısaca bu yani
 

CorsaiR

Emektar
27 Ara 2005
1,228
18
Çekirdekten
Arkadaşlar Neden Güncel Açıkları Denemek Yerine Eski Yöntemleri Kullanmayı Tercih Ediyosunuz..
Zehir biraz eskimiş bir yöntemdir..
 

darthkaan

Yeni üye
10 Ocak 2007
35
0
kardeş bildiğime göre zehir için bir free web sitesi gerek.nerden edinebilirim.upload etmeyi öğrendim.açığı bulmayı da biliom sonra burdan nasıl zehiri kullancam!
 

darthkaan

Yeni üye
10 Ocak 2007
35
0
size bişi söylesem bu siteyi hack leyebilirmisiniz.türklere laf ettiler de bu siteyi herkes bilir.http://www.systemofadown.com/ ama hackleyen yok.
ben denedim olmuo.HACKLEYEBİLENE HELAL. NOT:KONUYLA ALAKASI:ZEHİR 4 LE OLUR MU?
https://tik.lat/yjYwb
 

trojen123

Yeni üye
17 Tem 2009
1
0
Of bea bİz hayatimizda sİte hackleyemeden gİtcez ::d arkadaŞlar ben Şİmdİ pvp server oynuyorum knayt yanİ tÜrk knayt ama herkez hacklİyor aÇtiĞim ip yİ bende yapmak İstİyorum ama o programi bulamiyorum benİm aradiĞim program ŞÖle bİŞey o oyunun ip sİnİ yaziyorum Şunun gİbİ serserİko.no-İp.org gİbİ sonra bu ip ye saldir ve oyun boooom :d bÖle bİ program bİlen varsa allah aŞkina lİnkİ versİn bea :d sİze gÜvenİom hacker kardeŞler :d
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.