Türk-Altay v3.0 [PC ve Mobil İçin Gelişmiş Site Hack Programı] |Çeşitli Hack Araçları - PC/Android|

k3~

Özel Üye
5 Eki 2015
2,980
21


+ üyelik adınız : keylo99

+ programın ismi : türk-altay

+ programın sürümü : 3.0

+ kullanılan programlama dili : c# - java

+ programın ve kaynak kodunun adresi: ben

+ sistem gereksinimleri: pc için .net framework 4.0+ ve mobil için min. Android 4.0 işletim sistemi

+ programda bulunan hack araçları (pc v3.0) :

[>] dork maker
[>] arama motoru
[>] brute force
[>] oto ındex
[>] denial of service
[>] sqli scanner
[>] sql login bypass *(yeni)
[>] sql ınjection *(yeni)
[>] admin panel bulucu *(yeni)
[>] web araçları (crawler, whoıs, reverse ıp, reverse dns, ıs ıt down, port kontrolü, pagerank) *(yeni)

+ programda bulunan hack araçları (mobil v1.0):

[>] dork maker
[>] arama motoru
[>] brute force


+ açıklama : bu sürümde türk-altay, size kendisini mobil ve bilgisayar versiyon olarak sunuyor. Bilgisayar versiyonunda eski sürümün üzerine yeni özellikler eklenmiş ve bazı hack araçları stabilize edilmiştir. Türk-altay’ın yeni bilgisayar sürümünde (v3.0) dork maker, arama motoru, brute force, oto index, dos ve sqli scanner hack araçlarının yanı sıra yeni olarak sql bypass, sql ınjection, admin panel bulucu ve çeşitli web araçları eklenmiştir. Bu sayede artık arama motorundan çıkan sitelerde açık taraması yapabilir, bulunan sql açıklı sitede sql ınjection yapabilir ve bu sayede elde edilen admin giriş bilgisini admin panel bulma aracı ile admin panelini bulup sitede admin erişimi sağlayabilirsiniz. Veya admin paneli bulunan sitede sql bypass aracı ile şifre bilgisine ihtiyaç duymadan erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca web araçları sekmesinden hedef site hakkında bilgi edinebilir, whoıs – reverse ıp ve benzeri bilgilere ulaşabilirsiniz.
mobil versiyonda ise (v1.0) şuan için sadece dork maker, arama motoru ve brute force aracı bulunmaktadır. Bu araçlar yardımı ile android telefonunuzdan veya tabletinizden dork oluşturabilir, bu dorkları tarayabilir ve çıkan sitelere brute force yapıp wordpress sitelerin şifresini kırabilirsiniz.


+türk-altay v3.0 özellikleri+

[+] hack araçlarına kolay ulaşım için ana menüye kısayollar eklenmiştir. Bunlardan istediğiniz hack aracını seçtiğinizde o sekmeye yönlendirileceksiniz.
[+] brute force aracında sitelerin şifrelerinin yanlış çıkması sorunundan ötürü brute force sekmesine 2 adet brute force yöntemi eklenmiştir. 2. Yöntem daha stabil çalıştığından 2. Yöntemi seçmeniz önerilmektedir.


[+] hack araçları arasında aktarma özellikleri bulunmaktadır. Gerektiğinde sqli scan sekmesinden seçilen siteyi sql ınjection sekmesine aktarabilirsiniz. Sql ınjection sekmesinden admin panele aktarma seçeneği de mevcuttur. Admin panel sekmesinden sql bypass’a aktar diyerek sql bypass aracına aktarabilirsiniz.
[+] brute force aracı dahil olmak üzere pek çok yerde hedef sitenin engelini aşmak için user agent seçme özelliği ve rastgele user agent seçeneği mevcuttur.
[+] sql ınjection aracında sqlmap kullanıldığı için ayarlar sekmesinden pek çok ayar yapabilirsiniz.
[+] sql ınjection aracı alıştığımız havij programının arayüzüne benzer bir şekilde yapılmıştır.


+türk-altay v3.0 notlar+

[*] programın sql ınjection sekmesi bilgisayarınızda python 2.7 olmadan çalışmayacaktır. Bu sorunu çözmek için aşağıda verdiğim linkten python 2.7 kurulum dosyasını içereni indirmeniz tavsiye edilmektedir. Veya şuradaki linkten indirebilirsiniz:
https://www.python.org/ftp/python/2.7.13/python-2.7.13.msi
[*] sql ınjection sekmesindeki verileri excele aktar özelliği her office sürümü ile uyumlu çalışmamaktadır. önerilen office sürümü 2016’dır. Bu özelliğin çalışmaması sorununda verileri hepsini seç (ctrl + a) kopyala-yapıştır yöntemi ile aktarabilirsiniz.
[+] program ile verdiğim sqlmap dosyasının içeriğini değiştirmeyiniz veya silmeyiniz. Bu sql ınjection aracının stabil çalışmamasına neden olabilir.
[+] program açılışına internet bağlantısı kontrolü eklendi.
[+] admin panel bulucuda sitenin ve admin panelinin birbiri ile uyuştuğuna emin olunuz. Benim verdiğim admin listesinde kullanmak için sitenizin linkinin sonunda “/” bulunmalıdır.
[!] türk sitelerine zarar vermeyiniz. Eğer herhangi bir zarar verirseniz ve site sahibi sizden şikayetçi olursa programın yapımcısı olarak hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.


+türk-altay mobil v1.0 özellikleri+

[+] bu versiyon türk-altay mobilin ilk versiyonudur.
[+] ana menüden hack araçlarına kolay erişim.
[+] programda bulunan dork maker, arama motoru ve brute force aracı sayesinde dork üretebilir, tarayabilir ve çıkan sitelere brute force saldırısı yapabilirsiniz.
[+] uygulamanın ana menüsünde bulunan otomatik site hack bölümü sayesinde yukarıda anlatılan saldırıyı otomatikleştirebilirsiniz. Ana menüden ayarlamaları yaptıktan sonra saldırıyı başlatabilirsiniz.
[+] dork maker aracında site dorku ile dork üretebilirsiniz.
[+] arama motorundan istenilen arama motorları seçilebilir.


+türk-altay mobil v1.0 notlar+

[*] uygulama android 5.0 ve üzeri android işletim sistemi olan cihazlarda çalışmaktadır.
[+] uygulama herhangi bir site veya dorku kaydet dediğinizde cihaz hafızasında turk-altay klasörüne kaydetmektedir.
[+] brute force aracı için hazır olarak kullanıcı ve şifre eklenmiştir. Isterseniz buraya istediğiniz verileri ekleyebilirsiniz.
[-] mobil brute force aracı bilgisayar versiyonuna oranla daha yavaş çalışmaktadır.
[+] program mobil veriden kullanıldığında aşırı veri kullanımına neden olabilir. Bu sizin hangi hack aracını ne kadar süre kullandığınıza bağlıdır.
[!] türk sitelerine zarar vermeyiniz. Eğer herhangi bir zarar verirseniz ve site sahibi sizden şikayetçi olursa programın yapımcısı olarak hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.


+programdan görüntüler (pc)+

kbQVaA.jpg


+programdan görüntüler (mobil)+

qb0705.jpg


+video+

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=2WDkQEgqEF0[/ame]

+indirme linkleri+

google play'den indirmek için tıklayınız

python + program

mediafire tıkla

program

mediafire tıkla

sadece mobil versiyon

mediafire tıkla

sadece mobil versiyon (android 5.0 aşağı sürümler için)

mediafire tıkla

+virüstotal+

vt1 tıkla

vt2 tıkla

vt3 tıkla

dpry3p.jpg


İyi kullanımlar dilerim :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

MyGf

Kıdemli Üye
16 Tem 2016
3,278
5
Hall of Fame
Ooo sonunda hocam eline sağlık.

Edit: Hocam dorkları arama motoruna aktardığımda Sayfaya Ulaşılamıyor diyor.
 
Son düzenleme:

Folyx

Uzman üye
14 Mar 2017
1,952
2
Elinize Sağlık 4. Yorum Buralar Değerlenecek
 
Son düzenleme:

Quiklav

Adanmış Üye
8 Eyl 2016
7,030
56
127.0.0.1
ARKADAŞLAR HACK programı KULLANDIM demek istiyorsanız bu programı kullanıcaksınız yoksa hack programı kullanmış olmuyorsunuz :trl
 

Z3D1

Katılımcı Üye
15 Mar 2017
403
4
Kim
Pc için indirdim elinize sağlık ancak android için 5 üstü istemesi biraz üzdü keşke 4.2 yapsaydınız ben 4.4 kullanıcısıyım 4 kullanıcıları oldukça fazla :(
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.