Nufsoft Nature Illusion Studio 1.71

devidoff

Katılımcı Üye
22 Ara 2006
458
14
Turquie
nistudioart2.gif

Program resimlerinizi hareketlendirip gif,avi,scr ve exe formatlarında kayıt etmenizi sağlıyor. Seçtiğiniz resme yağmur, kar yağışı ve su efektleri ekleyip kaydetmenizi sağlayacak seçenekler sunmakta, kullanımıda çok kolay olan programla sadece birkaç tıklama yaparak ilginç ve hoş sonuçlar alabilirsiniz.

 

devidoff

Katılımcı Üye
22 Ara 2006
458
14
Turquie
sanırım bu programı indiremiyorum amammuhteşem bir program olsa gerek
Dosttum hayırdır neden indiremedin link de mi bir sorun var diyecegim ama oda degil kontrol ettim 3 ayrı sistem yüklü makinadan eger yardımcı olabilecegim birsey varsa hemen yaz cevaplıyayım ben gece 24:00 kadar buradayım Sabah 10:00 dan Emegime göstermiş olduğun saygıdan dolayıda ayrıca teşekkür ederim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.