Kitapları Nasıl Göndereceğiz ?

G4RIB4N REIS

Kıdemli Üye
19 Eyl 2015
3,984
9
ANGARA
Merhaba Türk Hack Team Ailesi,

Biliyorsunuz ki bir projemiz var. Sizlere siber eğitim veriyoruz. Karşılığında sizlerden kitap alıyoruz. Daha sonra bu kitapları okullara armağan ediyoruz.

Kargo üzerinden kitapları göndereceksiniz.Kargo ödemesini sizlerin yapmasını istiyoruz. Zaten kitap olduğunu belirtirseniz çok daha ucuza geliyor.

Ptt kargo'da kitap gönderimlerinde %50 indirim uygulanıyor örneğin 10tl tutarsa 5tl vererek kitaplarınızı gönderiyorsunuz. (sadece kitaplarda geçerli indirimdir)

Kitabın arasına küçük bir kağıda kullanıcı adınızı ve isminizi not düşün ek olarak da bağış için mi gönderildiğini yada eğitim için gönderildiğini mi yazın. (Kitabın üzerinde yazı yazmayın)

Örnek verecek olursak bir adet kağıt düşünelim;

Ad Soyad : Gariban Reis
K.Adı : G4RIB4N REIS
Tür : *...* Eğitimi için gönderildi / Bağışlandı.

Sizler eğitim için gönderdiyseniz eğitim, bağış için gönderdiyseniz bağış yazacaksınız.


Kitaplarınızı göndereceğiniz adres, kişi bilgileri;

Adres : Yakında Güncel.

! Önemli Not ! = Eğitime kabul edildiğine dair eğitmenlerden dönüş alanlar 2 tane kitabı bu adrese yollayacaklar. Harici gönderilen kitapları iade alamayacaklarını, eğitime kabul edildiyseniz eğitimlere girebilme hakkınız olduğunu unutmayınız.

Tüm sorularınızı konu altından belirtebilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

At4k

Uzman üye
24 Ağu 2017
1,867
0
Manisa
Hocam simdi internnetten test /okuma kitabı alıp sizin adresinize gönderebilir miyiz acaba
 

D4D4S

Katılımcı Üye
17 Mar 2017
857
0
Hayırlı Olsun bu konunun sürekli güncel kalması gerek bence diğer eğitimde bir sürü konu açılmıştı.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.