Müzik Bölümü Hk.

R4V3N

Adanmış Üye
3 Tem 2016
6,258
36
25
Kocaeli
Bu konuyu açma gereksinimi duydum. Aslında bu anlatacaklarımın sadece burası değil tüm bölümler için geçerli olmasını temenni ederim ama en çok rastladığım bölümlerden biri olunca buradan belirtmek istedim.

Forumda değil bir konu, mesaj bile yazmadan önce Forum Kuralları'nı ve Misyon'umuzu okumanızı şiddetle tavsiye ederim.





Herhangi bir bölümde bir konu açmak üzereyseniz 'Bölüm Kuralları'nı okumanız önemlidir. Kurallara ters birşey açarsanız yöneticilerimizin gözünden kaçsa bile bir üye ihbar ederse ve anlaşılırsa konunuz silinebilir. Bölüm kurallarını her bölümün sabitlenmiş konularında bulabilirsiniz.



Ayrıyeten sabite alınmış diğer konuları da incelemeniz önemlidir.

Gelelim bu bölümdeki hususa.

Müzik Bölüm Kuralları'nın 8. maddesine "Bölümde youtube videoları veya şarkı sözleri paylaşımı yasaktır. youtube videoları için Genel Youtube Videoları şarkı sözleri paylaşımlarınız için Şarkı-Türkü-Sözleri bölümlerinde paylaşımlarınızı yapabilirsiniz." dikkat etmenizi rica ederim.

En çok rastladığım şey budur. Müzik bölümüne Youtube'dan müzik paylaşımı yapılması.

Bölümün açıklamasına dikkat edelim.

Müzik Kategorisi
En güncel müzik haberleri


Genel Youtube Videoları Bölüm Kuralları'nda bu konuda herhangi bir husus bulunmamaktadır. Yani demem o ki burada müzik paylaşımı yasaktır git Müzik bölümünde aç dememektedir. Siz siz olun bölüm kurallarını göz ardı etmeyin :)

Bu konudaki gerekli hassasiyeti göstermeniz dileğiyle..​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.