Dev "I DOSER" Arşivi //'MTG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammed023

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
313
0
root@MeMaTi;
bunu indirmeyi çok istiyorum fakat bir türlü indiremedim arşiiv için tıkla pdf yi açamıyorum indirme linkini özelden atabilirmisin.

EDİT : Sorunu çözdüm Teşekürler
 

ByBela1

Uzman üye
18 Şub 2012
1,455
1
THT
bu i-doser'lar işe yarıyormu çoğu zaman uyku dozunu dinleyerek yatıyorum psikolojikmi tamamen bilmiyorum ama rahat uyuyorum iyi uyku çekiyorum
 

GqpTan

Yeni üye
15 Mar 2018
36
0
İyi güzel ama bunları dinlediğiniz zaman bağımlılık yapıyor ve bazılarında kurtulma şansınız kalmıyor
 

Kronos09

Üye
8 Ocak 2017
180
1
Heryer
Hocam bir yerde okudum adam demiș ki kendinizi çok kaptırırsanız ölüm şansı var demiș kendini kaptırmaktan kastı ne olabilir ?
 

KUTLUK HAN

Üye
17 Mar 2018
56
0
29
T.C
Hocam bir yerde okudum adam demiș ki kendinizi çok kaptırırsanız ölüm şansı var demiș kendini kaptırmaktan kastı ne olabilir ?

Hocam Daha Geçen Gün LSD Dinledim Öldürecek Bir Şey Yok Orada Şunu Kastetmiş Olabilir Kalp Atışı HIzlanıyor Yüksek Dozlarda Uyus.....u Dozları Gibi Kalp Ritim Bozuklugundan Gidebilirsiniz Zaten Epilepsi Kalp Hastaları Kullanmasın Diye Acıklama Dusmusler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.