YouTube 'da istediğiniz filmi on saniyede kısaltın ! // Aspet Biebs Farkıyla! 👇👇👇🐑🐑🐑🐑🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

aspetto

Uzman üye
21 Ağu 2017
1,235
10
6
Amerika
YouTube 'da istediğiniz filmi on saniyede kısaltın ! // Aspet Biebs Farkıyla! 👇👇👇🐑🐑🐑🐑🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

[COLOR="whiteMerhaba değerli Turkhackteam üyeleri ben Aspet Biebs. Baktım ki YouTube hakkında konu az ve baktım ki bu konuya değinen olmamış, sizlerle paylaşayım dedim. Gerçekten ve [COLOR="red [URL="https://tik.lat/NNiRL"] https://clipconverter.cc[/URL] Belirttiğimiz siteye tıklıyoruz.

qDATpY.png


- " Media linki yazan yere videomuzun linkini yazıyoruz. Örnek olarak bu linki girin, https://youtu.be/0a7vJ-3wiDQ

- Dönüştürülecek format mp4 diyoruz.

- Dönüştürme ayarları kısmından görüntü başlangıcı ve görüntü sonu yazan yerlere tıklıyoruz. Görüntü başlangıcı yazan yere [COLOR="yellow
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

RAM_Hacker

Katılımcı Üye
3 Ara 2017
308
5
/>
Esenlikler.
Bu servis, 10 saniyede kısaltmamakta videoyu kendi sunucusuna indirip ondan sonra kısaltmakta bu yüzden diğer kısaltma sitelerinden bir farkı yoktur ayrıca müzik videolarını kısaltamazsınız bununla.
Bu tarz işler için streamable.com adresini de kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.
 

aspetto

Uzman üye
21 Ağu 2017
1,235
10
6
Amerika
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.