Facebbok'tan Doktorları Etkileyen Yapay Zeka Teknolojisi

S_w_o_R_d

Uzman üye
17 Eki 2020
1,914
183
Neptün
Facebook'tan Doktorları Etkileyen Yapay Zeka Teknolojisi

Yakın zamanda Facebook, doktorları ilgilendiren bir yapay zeka teknolojisi geliştirdi. Bu yapay zeka daha çok Corona Virüsünü etkileyen bir çalışma olup, doktorların hem hasta takibini yapması, hemde risk altındaki hastaların eve gönderilmesine katkı sağlıyor.

AVRZu6.jpg


Röntgen sonuçlarından çıkarım yapmaya dayanan bu algoritma, ikisi göğüs röntgenlerinin incelenmesine, bir diğeri ise röntgen filmlerini incelemeyen toplamda 3 yapay zekalı makineye dayanıyor. Bu makinelerden biri ise doktorların X-Ray ile hastanın ek oksijene ihtiyaç duyup duymadığını belirlediği söyleniyor.

WXdL14.png


Ayrıca Facebook, söz konusu yapay zekanın, Corana hastalarını 4 gün önceden belirleyebileceğini söylüyor. Ancak sistemin şuan kullanımının tartışmalı olduğunu belirtmekte fayda var çünkü araştırmanın yayınlanması yakın zamanda gerçekleşip şaunlık halka kullanımı açılmadı.

[url=https://hizliresim.com/ubh941][/URL]
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.