1071 Malazgirt Tasarım //YURUYEDUR

YURUYEDUR

Kıdemli Üye
27 Ocak 2016
3,420
5
Ötüken
Anadoluyu yurt edindiğimiz, ellerinden söke söke aldığımız zafer : Malazgirt zaferi kutlu olsun !

"Size öyle bir Vatan aldım ki, ebediyen sizin olacaktır"
-Başbuğ Alparslan

Prgaab.jpg

Türkçülük Kulübü

YURUYEDUR

Kıdemli Üye
27 Ocak 2016
3,420
5
Ötüken
Mükemmel olmuş eline sağlık komutanım

Sağ ol dostum :)

Ellerine sağlık hocam efsane olmuş.
Arvişlesem Helal edersin umarım.

Sağ ol dostum. Tabii alabilirsin, 1920x1080 masaüstü boyutudur. Rahatlıkla arkaplan yap, sıkıntı yok :)

Ellerine,Emeklerine Sağlık YURUYEDUR "Başbuğ AlpArslan! " ;)

Sağ olun CxFor grafikerim, var olun :)

Elinize sağlık. Başlığı görünce bi an birisi bana çalışma yapmış sandım :D:D:D

Sağ olasın. Sana yapmış gibi düşün, avatarında Başbuğ Alparslan var nickinde 1071 Malazgirt zaten :)

duman05

Adanmış Üye
9 Eyl 2012
6,326
2
Çalışma güzel ama logon çok belli oluyor ve dikkat çekiyor sende yazı yaz bence light font ile ;) eline sağlık.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.