12 CD lık ıngılızce egıtım setı

MysTicKs

Adanmış Üye
18 Tem 2007
7,063
29
ENGLISH PLUS 12 CD'LİK İNGİLİZCE EĞİTİM & ÖĞRETİM SETİ

Let's Start 1 CD Anakurulum CD´si (Mutlaka Kurulması Gerekli)

Basic 3 CD Temel Ingilizce CD´leri

Intermediate 3 CD Orta Derece Ingilizce CD´leri

Advanced 3 CD Gelismis Derecede Ingilizce CD´leri

Review 1 CD Ögrendiklerini Gözdengecirme CDsi

Business Executive 1 Cd Idari yönetimsel Ingilizce Cd´si



Link: https://tik.lat/NZcCH




İngilizce Öğrenmek isteyenler ve inğilizce öğretenler için harika bir yardımcı kaynak! Düzenli olarak bu programı takip ettiginiz taktir de kısa zaman için de ingilizce seviyenizde gözle görülür bir artış olduğunu göreceksiniz.



Parçaları indirdikten sonra yapmanız gerekenler ise;

Öncelikle winrardan çıkarttıktan sonra karşınıza bir ".iso" dosyası hali vardır ve normal olarak çift tıkla çıkartabilirsiniz. her hangi başka bir programa ihtiyaç yoktur. Aynı zamanda Cdleri tekrar cdlere yazmanıza gerekyoktur!



Virtual Daemon programı ile cdleri bilgisayara tanıtabilirsiniz!

Arkadaşlar aynı zamanda son sürat internetime uzun bir yaz tatilinden sonra yeniden kavuştum ingilizce konusunda yardım veya her hangi bir dosya uploadı isteyen arkadaşlar özelden bana ulaşabilirler.
İsteklerinizi en kısa sürede yerine getirmeye çalışacağım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.