123 Flash Menu v2.6.0.1193 + 123 Flash Menu Template Pack v2.6.0.1193

bulls

Katılımcı Üye
10 Ara 2006
341
7
123 Flash Menu internet sitesi olanlar ve web programcılığı ile uğraşanlar için işlerini çok kolaylaştıracak bir yazılımdır. Bu program ile flash bilginiz olmasa bile siteiz için güzel görünümlü flash menüler hazırlayabilirsiniz. Beraberinde gelen hazır kalıpları kullanarak bir kaç adımda swf uzantılı menüler hazırlayabilirsiniz. Menülerinizin görünümünü değiştirebilirsiniz. Dilerseniz üretici sitesinden yeni ve ücretsiz şablonlar indirerek farklı menüler hazırlayabilirsiniz

Birkaç adımda yaratıcı flash menüleri yapabilmeniz için tasarlanmıştır. Yapıtlarınızı dinamik efektlerle, seslerle ve animasyonlarla süsleyebileceğiniz harika bir program. Üstelik kullanımı çok kolay. Başka hiçbir yardımcı programa ihtiyaç duymayacaksınız. İçerisinde hazır temalar bulundurmaktadır. Uğraşıp baştan kendi temanızı yapmaya üşeniyorsanız bu temaları kullanabilirsiniz. Yön, boyut, renk gibi hemen hemen bütün özellikleri ayarlanabilir. Windows Gezgini tarzındaki arayüzü ile kullanım en basite indirgenmiş. Üreticinin sitesinde neyi nasıl yapacağınızı anlatan bir yazı mevcut. Oradaki bilgilerle basitçe nasıl bir flash menü yapılacağı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

123 Flash Menu is a powerful tool for creating impressive and professional Flash menu in 3 steps, providing dynamic effects like animations, sounds, gradients and transparency without any programming skills.
Would you still worry about the following things?

Create personalized menu from hundreds of pre-made templates. Make dynamic effects like animations, sounds, gradients and transparcy without any programming skills. Make multi-level Flash menus with fully customizable texts, fonts, links, backgrounds, border styles, shadow styles and pop-up effects. Generate advanced HTML scripts with the publish wizard automatically. Generate cross-browser Flash menus without complex scripts. Get more visitors with the professional, modern and fashionable menus


Home Page:
http://www.dreamingsoft.com/123flashmenu/

Boyut:
2.5 Mb

Download:
http://rapidshare.com/files/12643616...d.net.rar.html


:yo
 

karakalem59

Yeni üye
26 May 2007
3
0
değerli bulls arkadaş
yaptığın çalışma için teşekkür ederim ama upload için şu huysuz rapidshare e alternatif adresler oluşturmanızı dilerim
artık rapidshare i gördüğümde uğraşmaktansa uzağından dolaşmayı tercih ediyorum
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.