15 yıldır insan olamadı [Köpek Kız]

belloe

Katılımcı Üye
15 yıldır ‘insan’ olamadı
1991′de Ukrayna’nın bir köyünde bulunan Oxana Malaya adlı “köpek kız” aradan 15 yıl geçmesine rağmen hâlâ normale dönemedi. Alkolik ailesinin sokağa terk ettiği Oxana beş yıl boyunca köpeklerle birlikte yaşamıştı. Çiğ etle beslenen* uluyan ve yorulduğu zaman köpekler gibi dilini dışarı çıkararak nefes alan Oxana* 8 yaşında bulunmuştu. 23 yaşındaki Oxana* normale dönemedi. İngiliz çocuk psikolojisi uzmanları* Ukrayna’ya giderek* zihinsel engelli çocuklar merkezindeki Oxana’yı ziyaret etti. Doktor Lyn Fry* “Konuşma dili garip. Her ifadeyi* ‘bir emir’miş
gibi telaffuz ediyor” dedi. Fry* genç kızın 6 yaşındaki bir çocuğun zekasına sahip olduğunu* adını bile doğru söyleyemediğini anlatarak* “Bir çocuk beş yaşına kadar konuşmayı öğrenemezse* dili gelişemiyor. Ancak Oxana terk edilmeden önce az da olsa konuşabildiği için durumu farklı. Üzgün olduğunda ormana gitmek istiyor” dedi.




alıntıdır...
 

rio__107

Katılımcı Üye
19 Şub 2007
254
1
evet bunu duymuştum daha önce
yazık bence kıza:(
bide ne olursa olsun aklı dengesi yerinde olmasa bile fotografının nette gezinmesi hoş degil bence
 

ayvaz

Üye
1 Ocak 2007
176
2
istanbul
15 yıldır ınsan olamadıysa bırakın dagınık kalsın :D benı ısırmayan kopek kız 15 yıl yasasın tsk :D :D
 

0ooNGoo0

Yeni üye
10 Ara 2008
50
0
canavara benziyo be bu çiğ et yiyince midesi kurtlanmıyomu ya irenç
 
Son düzenleme:

BY.T3HLİK3

Uzman üye
1 Ocak 2009
1,640
0
Rıddıck’ın Günlükleri.
Arkadaşlar resim bu olabilir bi bakın merakınızı giderin:D

kpekkzas3.jpg
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.