+16 Karıncalar kadının gözünü yedi

CyberBlade

Katılımcı Üye
6 Tem 2006
962
15
İstanbul
karincahg4.jpg


Hindistan'da karıncalar* hastanede tedavi görmekte olan bir kadının gözünü yedi.

Kalküta'daki hastane yetkililerinin açıklamasına göre* şeker hastalığı nedeniyle ameliyat olan ve ameliyat sonrası enfeksiyon tedavisi gören kadın hasta* pazar gecesi karıncaların saldırısı sonucu gözünde ağrı hissedince yardım istedi.

Ancak hemşireler* enfeksiyon nedeniyle böyle ağrılar hissetmesinin normal olduğunu söyleyerek hastayla ilgilenmedi.

Hastayı pazartesi gecesi ziyarete gelen yakınları* hastanın sol gözündeki bandajı kaldırınca* gözünde açılan boşlukta bir sürü karınca gördü.

Hastane müdürü* ''karıncaların şeker hastalarına saldırmasının seyrek görülen bir şey olmadığını'' söyledi ve soruşturma komisyonu kurduklarını belirtti.

Milyonlarca yoksul ve orta sınıftan insanın gittiği Hindistan'ın aşırı kalabalık devlet hastanelerinde* farelerin yanı sıra kedi ve köpeklerin hastalarla aynı yatağı ''paylaşmasının'' sık görülen bir manzara olduğu belirtildi.:woott
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.