16 şehit yalanı aslında 40 şehit var

TheGeccsaa

Uzman üye
3 Nis 2013
1,332
0
efeler_taburundan_sok_iddia_daglica_da_16_degil_40_sehit_var_h35854_303b0.jpg


DAĞLICA saldırısı sonrasında efeler taburu isimli hesaptan çok özel bilgiler geçiyor. Dağlıca şehit sayısını 40 olarak duyuran hesap, 70 PKK'lının öldürüldüğünü ilan etti.

Efeler Taburundan şok iddia: Dağlıca'da 16 değil 40 şehit var DAĞLICA saldırısı sonrasında efeler taburu isimli hesaptan çok özel bilgiler geçiyor. Dağlıca şehit sayısını 40 olarak duyuran hesap, 70 PKK'lının öldürüldüğünü ilan etti. DAĞLICA saldırısıyla ilgili şehit sayısı resmi olarak açıklanmazken sosyal medyada günün en çok takip edilen hesabı 'efeler taburu' isimli hesap oldu. Dağlıca saldırısına dair son dakika bilgiler verilen hesaptan 70 teröristin öldürüldüğü haber verildi. Dağlıca saldırısında 40'a yakın şehit olduğu iddia edilen hesap, TSK açıklamasının ardından imalı bir mesaj yayınladı. TSK şehit sayısının 16 olduğunu duyurunca efeler taburu hesabından "Genelkurmay başkanlığının yaptığı açıklamaya saygımız sonsuzdur. Fakat neden 7. Kolordu komutanlığına gönderilen isim listeleri açıklanmadı" denildi.

İşte efeler taburu isimli hesaptan geçen Dağlıca çatışma bilgileri; Efeler taburu : Resmi olmayan bilgi: 40'a yakın şehidimizin olduğu, 13 askerimizin ise hafif yaralı olduğu yönünde. 40'a yakın şehidimizin olduğu doğru fakat şuana kadar sadece 17 askerimiz hakkari Yüksekova devlet hastanesi morguna alındı. Şehit askerlerin isimleri bölge taburlarına iletildi TSK aileleri bilgilendirene kadar bu konu ile alakali herhangi bir bilgi yapilmayacak.. Hesaptan geçen şehit sayıları gün boyunca birbirinden hayli farklı oldu. TSK'nın şehit sayısını 16 olarak verdiği resmi açıklamadan yarım saat önce de şu rakamları verdiler; 74 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ Son dakika: Dağlıca operasyonunda özel kuvvetler ölü ele geçirilen terörist sayısını bu sabah itibari ile 74 olarak bildirdi... dağlıcada yoğun sis varTimlerimiz bir yandan eyp'ları temizlemeye çalışırken diğer yandan teröristler ile sıcak çatışma hali içinde... 24 saatlik operasyon bilançosu: 1) 27 canlı 74 ölü olmak üzere toplam 101 terörist etkisiz hale getirildi. PKK'NIN ELİNDE REHİN VAR MI? -Terör örgütü elinde hiçbir personelimiz rehin değildir. Bu tip spekülatif haberler kışkırtma niteliği taşımaktadır... Son dakika: operasyon dağlıca kırsalında devam ediyor, çevre köylerden dağlıca karakoluna doğru hareketlilik var... pkk terör örgütünün köylülere baskı yaptığı ve dağlıca bölgesine doğru harekete geçtiği anonsu veriliyor... askere yapılacak herhangi bir saldırı veya ateşli eylem karşısında, dağlıca birlikleri "vur" emrini 10:43'te aldı... KAYIP 12 ASKER İDDİASI -Son dakika: dün TSİ 17:40'ta yapılan hain saldırı sonrası, kayıp 12 askerimize sağ salim ulaşılmıştır... 12 askerimize telsiz sarjlari bittigi için ulaşılamamıştı. Polis özel harekât timlerinin başarılı operasyonu ile askerlerimiz geri getirildi. kayıp 12 askerimizin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi..

KAYNAK
 

mrz

Üye
28 Eyl 2013
51
0
Arkadaslar bn direk birinci elden soyluyorum bu haber yalan 16 sehit var daha fazla kayip var diye yalan haber cikarip teruru destekleyenler terore moral vermeye calisiyorlar algi operasyonu bilmeden alet olmayin . VATAN SAĞOLSUN . ŞEHITLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ . NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
 
6 May 2013
142
0
Bursa
Arkadaslar bn direk birinci elden soyluyorum bu haber yalan 16 sehit var daha fazla kayip var diye yalan haber cikarip teruru destekleyenler terore moral vermeye calisiyorlar algi operasyonu bilmeden alet olmayin . VATAN SAĞOLSUN . ŞEHITLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ . NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Aynen kardeşim
 

rucuer2000

Uzman üye
8 Ocak 2013
1,874
1
Yetti sabahtan beri 90 36 40 olum yeter devletten açıklama gelsin.
Ayrıca savaşda kaç şehit verildiği söylenmez ister 100 olsun gene söylenmez
ama ailelerin haberi elbet olucaktır onlar derdi olsa böle bişey
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.