1728'de Kiralanan İtemlerin Süresini Kaldırma(06.04.2009), 06.04.2009

İsmailfb191

Yeni üye
12 Nis 2009
24
0
PATCH 1727'de ÇALIŞMAKTADIR BUG FİXLENMEMİŞTİR






evet arkadaşlar öncelikle Maradondan gidip itemlerimizi kiralıyoruz.Kiralanan itemler 6 saat sonra silinmek koşuluyla veriliyor bize.Bizde bu 6 saati kaldırıp verilen itemlerin sınırsız kullanılmasını sağlıycaz bu bug ile.


Yapılışı:Evet arkadaşlar öncelikle itemimizi kiralıyoruz.İtemlerin silinmesine 5 dakika kala bir arkadaşımıza trade atıyoruz ve bekliyoruz.Hangi itemi kullanmak istiyorsak o item çantamızda kalıcak bunu unutmayın.Eğer mdyi kullanmak istiyorsak Chitin bowu elimize alıcaz chitin bowu kullanmak istiyorsak mdleri elimize alıcaz.5 dakika geçtikten sonra sağ alt köşe kırmızı bir yazıyla item kayboldu yazıcak.










ardından tradeyi kapatmıyoruz item silindi yazısı geldikten sonra trade attığımız adama pot veya mana yolluyoruz.Ve oyundan çıkıp tekrar giriyoruz bir bakmışızki kiraladığımız itemlerin süresi kalkmış
smile.gif
Ancak bu ıtemlerı sadece bız kullanabiliyoruz trade atamıyoruz ve satamıyoruz buda kulağınıza küpe olsun
smile.gif












Anlatım tamamen bana aittir kendi tarafımdan denenmiştir ve %100 olmaktadır.Sadece resimler alıntıdır
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.