1Click DVD Copy 5.9.4.8

High Hacker

Uzman üye
25 Ağu 2011
1,540
0
İzmit
1Click DVD Copy 5.9.4.8

Ana Sayfa > Araçlar > CD - DVD Araçları


Lisans:Kullanım Kısıtlamalı Boyut:4.7 MB Dil:Ingilizce Kısıtlama:10 gün / 3 kullanım Üretici:LG Software Innovations Güncelleme Tarihi:03-11-2011 Ekleyen:beytepe İşletim Sistemi:Windows (Tümü) inndir


Paylaş

Özet: 1Click DVD Copy kolay kullanımlı ve hızlı işlem yapabilen bir DVD film kopyalama yazılımıdır.

%0
%0


Unknown-person.jpg
İnceleyen: beytepe
26-03-2011


#ptanitim div { line-height: 1.5em; }#ptanitim ul { margin-left: 10px ! important; } 1Click DVD Copy kolay kullanımlı ve hızlı işlem yapabilen bir DVD film kopyalama yazılımıdır. Son kuşak DVD filmleri kopyalayabilen yazılım sahip olduğu CPRx teknolojisi ile yüksek kalitede kopyalama yapabilmektedir. Ayrıca bu teknoloji ile kendiliğinden hata düzeltmeleri yapılması da mümkündür. Farklı tasarımıyla tek tıklama ile DVD filmlerinizi kopyalamasının yanı sıra ayarlar bölümünden ek özellikleri kullanabilirsiniz. Çift katman DVD'lere de destek veren yazılım bu alandaki en iyi alternatiflerden birisidir.

Yazılımın Genel Özellikleri
DVD film kopyalamak için yeni CPRx teknolojisi
Bütünleşik DVD yazma motoru
DVD filmlerin yüksek kalitede kopyasını oluşturma veya ekstra özellikleri kullanma
DVD filmleri, televizyon dizilerini vb. videoları kopyalama
DVD filmleri parçalamaya gerek kalmadan tek bir DVD üzerine kopyalama
DVD filmleri sabit disk üzerine kopyalama (dizüstü bilgisayarlar için muhteşem bir özellik)
Çift katmanlı medyalara destek
NTSC ve PAL DVD filmlerinin her ikisine de destek
Ücretsiz yazılım güncellemesi ve 1 yıllık teknik destek.

Sistem Gereksinimleri
500 MHz Intel Pentium 3 İşlemci
256MB RAM
9GB'nin üstünde boş disk alanı
DVD yazıcı

Not: Yazılımın deneme sürümünde 10 günlük kullanım ve 3 DVD kopyalama hakkınız bulunmaktadır. Yazılımın tüm özelliklerinden sınırsız biçimde yararlanabilmeniz için 59 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.