2 Leş Var! Askerlerimizin eline sağlık.

Turk38Bjk

Kıdemli Üye
1 Şub 2012
2,417
2
Ötüken
ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde bulunan Kato Dağı'nda başlatılan operasyon kapsamında çıkan çatışmada, 2 PKK'lı öldürüldü.


Öte yan Şırnak'ta karadan ve havadan askeri hareketlilik yaşanırken, Küpeli Dağı'na doğu 10 sivil minibüsle asker sevkedildi.

Şırnak Valiliği tarafından yazılı olarak yapılan açıklamada, Beytüşşebap İlçesi kırsalında, güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 2 PKK'lının öldürüldüğü belirtilerek, "Hemşehrilerimize sunulan hizmetleri engelleyen, yaylaların kullanımına mani olan, hizmet araçlarını yakan, yöremizin kültür ve değerlerini yok etmeye çalışan, bölge halkı ile kamu görevlilerini hedef alan ve saldırı hazırlığında olan bölücü terör örgütü mensuplarına karşı alınan tedbirler çerçevesinde; İlimiz Beytüşşebap ilçesi kırsalında 14 Temmuz 2012 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetlerimizin 'teslim ol' ihtarına ateşle karşılık veren terör örgütü mensuplarından 2'si etkisiz hale getirilmiştir. Teröristlerle birlikte, çok sayıda silah, mühimmat ve yine masum insanları hedef alan tahrip gücü yüksek bomba düzenekleriyle, çuvallarla kablo ele geçirilmiştir. Devletimiz, Şırnaklı hemşehrilerimizin can, mal, kültür ve değerlerine saldırı halindeki şer odakları ile yoksul aile çocuklarını macera ve ölüme sürükleyen, saltanatlarını bu gençlerin kanı üzerine bina eden, kirli zihniyetle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir" denildi.

Öte yandan bugün sabah saatlerinde 23'ncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan skorski helikopterler, bölgeye özel birlikler indirildi. 2 ve 3'erli skorskiler havalanarak Kato Bölgesi'ne doğru asker sevkiyatı yaparken, kobra helikopterleri de Kato Dağı'nda tespit edilen hedeflere bomba yağdırdı.

Ayrıca yine sabah saatlerinde Kasrik Boğazı'ndan frekans karıştırıcı jamerler eşliğinde, içinde askerlerin bulunduğu yaklaşık 10 sivil minibüs, Küpeli Dağı'na doğru asker sevkiyatı yaptı.


Kato Dağı'nda 2 PKK'lı öldürüldü | Haber Seninle - Haber - Güncel Haberler
 

mcinturffssx

Yeni üye
11 Tem 2012
43
0
Ayrıca yine sabah saatlerinde Kasrik Boğazı'ndan frekans karıştırıcı jamerler eşliğinde, içinde askerlerin bulunduğu yaklaşık 10 sivil minibüs, Küpeli Dağı'na doğru asker sevkiyatı yaptı.
iinn.gif
 

ŞahTürk

Üye
18 Tem 2012
244
0
Bence o 2 leşi bacaklarından tutup sürükleyerek hayvanat bahçesindeki aslanlara vermeleri lazım.
Layığı budur onların,rahatlık batmış dağa çıkmışlar...
 

BaySakin

Kıdemli Üye
13 Tem 2012
3,395
1
Bence o 2 leşi bacaklarından tutup sürükleyerek hayvanat bahçesindeki aslanlara vermeleri lazım.
Layığı budur onların,rahatlık batmış dağa çıkmışlar...

evet yapmak lazım ama bizim dinimize ters ölmüşler saten rabbim onların ateşde yakarak cezası verin ölüye artık ne yapsamda birşey olmaz Ondan insanlığımızı kaybetmiyelimki farkımız ortaya çıksın Ne mutlu türküm diyene
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.