2 resim arasındaki fark

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
deneme102ez5.jpg


Tayyip erdoğana karşı diilim fakat bazı davranışları güzel değil.
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
arkadaşlar haberlerde bir kaç ay önce yayınlandı bu çifçi vergilerden falan rahatsız olduğunu dile getirdi ve dediki sayın başbakanım bizim bu vergilerden anamız ağlıyor.. cevap: ANANIDA AL GİT LAN !!! anlayın kimlere emanetiz.
 

CorsaiR

Emektar
27 Ara 2005
1,228
18
Çekirdekten
her ne kadar kaba bir üslup kullandığı görülsede başbakanların en genci ve en iyi türkçeyi kullanan başbakanlar arasında...
Bazı offsideları oluyo tabii...
Abi siyasi işler bunlar aslında yorum yapmamak lazım ama .....
 

darkness

Üye
10 Ağu 2006
62
0
ben olsam kafayı koymustum tabıı sonra korumalardan dayak yerım ama o kımkı benım anama laf etceq onun ta a*
 

KaRa_HiL@L

Katılımcı Üye
19 Şub 2006
448
13
VaTaN BeKÇiSi
ya köylü tarım işi muhabbeti falan yapıyodu tayyip erdoğna anlatmaya çalışıyodu ama biraz bağırarak konuşuyodu adam yabancı ülkelerdede böyle değil bu işte deyince tayip de ananıda al oraya git falan demişti böyle hatırlıyorum ben
 

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
Lütfen fazla olumsuz düşünmeyin her insanın bir sabır kapasitesi wardır Başbakanımızda o kişiye patlamış olacak...

Biz kimlere patlamıyoruz ki...
 
2 Eki 2006
165
1
Ayıp yaa Bi de ne güsel 2006 yazmışsın yıllar geçtikçe kötüye gidioruz niye?
Adamlar uzaya çıktılar dünyayı ekonomik olarak kültürel olarak ( biras ) ele geçirdiler.. Ya bizler ne yaptık dünya için Türkiye için İnsanlık için ?? Halen gerilioruz çünkü bişey yabmadık kös kös oturduk ona buna torpil yabtık ...vs .... Başbakan bile bunu diosa ne çivi kalmış ne tahta burda! yok artık ayıp !

( Bu k0nular hakkında konuşmak isteyen [email protected] buyursun daha anlatacak paylaşacak çok şey var )
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.