2 Şehit var Kahrolsun pkk!

Turk38Bjk

Kıdemli Üye
1 Şub 2012
2,417
2
Ötüken

Şırnak'ta çatışma: 2 şehit
Şırnak'ta güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çıkan çatışmada 1 asker teröristlerin açtığı ateş sonucu, 1 askerde çatışma sırasında kayalıklardan düşerek şehit oldu.
Güncelleme:14 Temmuz 2012 22:18
Şırnak'ta güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çıkan çatışmada 1 asker teröristlerin açtığı ateş sonucu, 1 askerde çatışma sırasında kayalıklardan düşerek şehit oldu.

Şırnak’ın Uludere ile Beytüşşebap ilçeleri arasında bulunan Kel Mehmet Dağları’nda akşam saatlerinde Bolu Komando Tugay Komutanlığı’dan bölgeye giden birlikler PKK’lıları etkisiz hale getirmek için operasyon düzenlendi. Operasyonda teröristlerle sıcak temas sağlanınca çatışma çıktı. Çatışmada, piyade uzman çavuş Hasan Ezi teröristlerin açtığı ateş sonucu, piyade uzman çavuş Cevdet Özdemir de kayalıklardan düşerek şehit oldu. Bölgede çatışmaların yer yer sürdüğü bildirilirken, kobra helikopterler teröristlerin bulunduğu alanları bombaladı. Operasyon bölgesine helikopterlerle jandarma özel harekat timleri indirildi. Şehit olan 2 askerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Asker Hastanesi’ne gönderildi.



Şırnak'ta çatışma: 2 şehit | Mynet Haber
 

Turk38Bjk

Kıdemli Üye
1 Şub 2012
2,417
2
Ötüken
Vatan Sağolsun Cümlesi kolay gelebilir bize. ama söylenmesi bi anne bi baba için dünyanın en zor şeyidir. Orda şehit olan 2 kardeşimiz bizim yakınımız veya biz olabilirdik. En azından onlar için bi Fatiha okursak bence kemikleri sızlamaz. Bizi unutmayanlar var Biz boşu boşuna bir hiç uğruna şehit olduk demezler.
 

Reflection

Özel Üye
10 Tem 2012
2,866
45
Herşeye rağmen bunu demeliyiz.VATAN SAĞOLSUN!.Tabi ailesi bunu arkadaşlarımızın dediği gibi belki demiyecekler,haklılar da kaçıncı şehitimiz bu? yeter artık bence.Asker abilerim oralarda şehit oluyorlar bu hiç kabul edilebilir bir durum değil.İnşallah son şehitlerimiz olurlar.Allah ailelerine sabırlar versin.Mekanları cennet olsun.Lütfen herkes bir fatiha okusun bütün şehitlerimiz adına
 

senli27

Yeni üye
31 Ağu 2011
15
0
Cevdet Özdemir Değerli Kardeşim benim Mekanın Cennet Olsun
Bu Kim Die Sorarsanız 3 Sokak Aşagımda Oturan Değerli Abim :(((
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.