2018 yılı için yapılmış ilginç kehanetler

Konyafm400

Yeni üye
8 Ocak 2017
3
0
Nostradsmus adlı kahinini 2018 için şöylediği kehanetleri
1. Üçüncü dünya savaşı​

Bu kehanete göre 2018 yılında Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatacak bazı olaylar patlak verecek.
Kitabında Üçüncü Dünya Savaşı'nı açıkladığı şöyle bir cümle bulunuyor: 'Dünyanın iki büyük gücü arasında bir savaş çıkacak ve 27 yıl sürecek​

[
2. Şiddetli depremler​

Nostradamus, 2018 yılında ABD genelinde büyük felaketler yaşayacağını öngörüyor. Ünlü kahine göre ABD'nin batısında büyük bir deprem meydana gelecek ve deprem küresel çapta felaketleri tetikleyecek.​

3. Ekonomik çöküş​

Nostradamus'un kitabında şöyle bir cümle yer alıyor: 'Zenginler ölüp ölüp dirilecek'.

Birçokları bu cümleyi olası Üçüncü Dünya Savaşı sonrası patlak verecek olan ekonomik kriz ile açıklıyor​

nostradus'un diğer kehanetleri​

Nostradamus'a göre 2018 yılında insanlar hayvanlarla konuşabilecek, çocuk sahibi olmak isteyen kişiler yasal izin ya da lisans almak zorunda kalacak, dil farklılıkları ortadan kalkacak ve küresel ısınma sebebiyle dev yangınlar patlak verecek.

Nostradamus'un 2018 için öngördüğü tek iyi şey ise Batı dünyasında vergi sisteminin ortadan kaldırılacak olması.​


Allah'tan başka kimse geleceği bilemez fakat ilginç bulduğum için paylaştım dostlar

Teşekkürü unutmayın :yo
 
Son düzenleme:

AJEXA

Adanmış Üye
22 Haz 2013
6,859
3
Jüpiter
Savaşlar ve ekonomik çöküş zaten bu kehanetleri gündeme girmesini sağlayan gizli güçlerin etkisi ile olabilir. Depremler ise jeolog vardır illaki bu gizli güçlerin emri altında. Gaybden haber alacak halleri yok.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.