2021/Android Anti Log Spy Casus Apk Foruma Özel

PoyrazYare

Katılımcı Üye
30 Mar 2019
614
200
Elinize kolunuza sağlık hocam yine mükemmel bir iş sunmuşsunuz ortaya ve sizi formunuzda görmek beni gerçekten mutlu ediyor ve bir çok kez yaptığınız her şeyi deneme ve kullanma fırsatı buldum bu yüzden de baya mutluyum başarılarınız daim olsun hocam.. :)
 

fantazik11

Yeni üye
20 Eki 2009
9
0
Elinize ve emeğinize sağlık. Forumu en aktif ve yaralı içerikler sunan nadir kişilerden birisiniz. Paylaştığınız her içeriğin tadı bir başka. Foruma verdiğiniz değerde oldukça önemli. Bu başarılı işlemleriniz için tekrardan kendi adıma teşekkür ediyorum. Google Android kategorisi sizin bu şekilde emek vererek paylaştığınız yeni bir konu ile heyecan kazandı. Her geçen gün daha iyisi için durmadan çalışacağınıza da eminim. Bizleri bu bilgilerinizden faydalandırıyorsunuz. Keyifli forumlar diliyorum.

Sizlere değerli uygulamanız için aklımda kalan birkaç soru soracağım. Cevaplarsanız memnun kalırım. Öncelikle kişiye bu uygulamayı yüklettik ve aktif hale getirdik. Ardından bir klasöre veya herhangi bir yere sakladık ve kusursuz veri aktarımı almaya başladık. Burada ilk aklıma gelen kişi Wifi ile normal bir ev veya iş interneti kullanmadığında mobil verisinde ki internet paketinden erime fazlaca olabilir mi? Testlerinizde ortalama 1 günde ne kadar bir internet verisi harcıyor? Bunu sorma amacım kişi mobil veride ki bu erimeyi farkettiğinde arayışa girip bir şeylerin yanlış olduğunu düşünebilir ve bu sebeple arayışa girip bir cep telefonu tamircisine götürüp olayı anlatıp uygulamalarına baktırabilir. Benim dediğim belki çok ileri seviye bir panik durumunda oldu ancak merak ettiğimden dile getirmek istedim. Umarım sormak istediğimi açıkça anlatabilmişimdir. Değerli uygulamanızı kullanıp test etmek isterim. Hayırlı Ramazanlar. Keyifli Forumlar. ByZehirx
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,380
1,989
Dinlenmede.
Elinize ve emeğinize sağlık. Forumu en aktif ve yaralı içerikler sunan nadir kişilerden birisiniz. Paylaştığınız her içeriğin tadı bir başka. Foruma verdiğiniz değerde oldukça önemli. Bu başarılı işlemleriniz için tekrardan kendi adıma teşekkür ediyorum. Google Android kategorisi sizin bu şekilde emek vererek paylaştığınız yeni bir konu ile heyecan kazandı. Her geçen gün daha iyisi için durmadan çalışacağınıza da eminim. Bizleri bu bilgilerinizden faydalandırıyorsunuz. Keyifli forumlar diliyorum.

Bu değerli yorumun ve özel mesajın için cok teşekkür ederim.
Beni onure ettiniz ne güzel şeyler okudum.

Aslinda dikkat etmem gereken ve açıklamada belirtmem gereken bir konuyu siz bana soru olarak sordunuz bu benim hatam bunun için herkesten özür dilerim ancak bu tarz detaya yani işin mutfak tarafına pek bakan olmadığı için insanların kafalari cok karişsında istemiyorum çünkü günümüzde insanların ihtiyaç duyduğunu ver ama nasıl verirsen ver kafasında herkes.

Bu konu ve (Android X-Spy Casus) konumda dahil ikiside harika düşünülmüş ince işçilik ile kullanima sunulmuştur.
Ben sorunuza geçmeden önce
Her uygulamayı önce kendim için sonra sizler için projelendirip tasarlıyorum önce benim kafam rahat olmalı.

Mesela kimşe şu soruyu sormuyor bana
Ya ByZehirX yada abi sen bunu ve (Android X-Spy Casus) Uygulamalarını yapiyor bizlere servis ediyorsunda hersey iyi Güzel ama bu "Firebase" işi nedir ? Yani neden sürekli sana biz Firebase denilen şeyi veriyoruz neden biz bu işi kendimiz halletmiyoruz (Bu soruyu soran yok mesela)
Cevap verim

"Anti Log Casus" "Android X-Spy Casus"
Bu iki uygulama isimlerinden anlaşıldığı gibi birer casus uygulamasi yani bir saldiri metotu bu iki uygulama aslinda sağda solda paraylan satin almak zorunda kalacağınız uygulamalardan ve burda hiç para ödemeden sahip oluyorsunuz.
Ben "Firebase" isterken aslinda kendimide güvendeye alıyorum (?) Uygulamayı size teslim ediyorum ancak zincirlende o uygulamayı bağlıyorum "bunların önemi yok sizin için nede olsa beleş diyip geçebilirsiniz" ama benim için önemli.
Bu proje kime ait "Byzehirx
Bu uygulama nerde yayınlanmış "Turkhackteam
Peki bu uygulamanın vereceği zarar nedir (?) Kişisel veri hırsızlığı ve özel hayata müdahale (dogrumu) adli bir vaka söz konusu oldugunda sizce beni bulmaları zor olur mu ? Hayır
Ben bir savcı bir hâkim karşısına çıktigimda kendimi nasil savunacagin ? Adamlar bana soracak bunu sen yapmışin sen yayinlamişin o zaman sucu isliyen sensin (?) Tabiki benim kendimi savunmam ifade edebilmem için "Uygulama Analizi" yapmak için talep yada istekte bulunacagım "Açın apk decoder yapalim uygulamayı ve içinde kimin "Firebase" kaydı varsa sorumlusu odur ?
Firebase bir gmail bir pc üzerinden ip üzerinden açılan bir servistir alın size sorumlu (?) Suçu işliyen bu ben nerden bilim kötüye kullandığını der savunurum.
Sizler bizim risk almadigimizi düşünebilirsiniz aslında en çok riski biz aliyoruz ve bunu minimuma indirmekte bizim elimizde
Tabi bunu konu altına yazsak (?) Kim anliyacak bizimkiler şey kafasında üzümü ye bağını sorma.

Firebase de aradan cıkarmış olduk.



Gelelim soruya.
Güzel kardeşim
Çok ince yerden bir soru sordugun için tekrar teşekkür ederim
Benim hatam bunu açıklamak zorundaydim k bakmayın atlamışım.

Anti Log Spy uygulamasını yakalanma olasılığı 100/0.01 bu kadar hassas ayarlanmıs bir uygulama.
Mesela şöyle bir özellik var eğer sen control uygulamasından casus uygulamasıni imha etmek istersen tamamen silebiliyorsun ve bunu uzaktan yapiyorsun tek bir komut "Clone" dedigin an uygulama hedef telefondan siliniyor bu küçük ve önemsiz bir detay o yüzden pekte üstünde durmamak gerek.

Sana bir örnek vererek sorunu cevaplamak beni memnun edecektir.

Örnek
Telefonundan bir metin belgesi aç
Ve içine
"1111221348474848r858484848484829292jfjajsjskskdkckcjskskdkdkd* böyle birşey yaz ama harf uzunlugu bu kadar olsun sonra bunu sdcard kaydet uzantisi "txt" olsun ve bu txt dosyanı istedigin yere yükle (?) Driver mega upload yandex canin nereye yüklemek istiyorsa oraya yükle ancak bunu yapmadan önce
Play storeden (Veri takip) uygulaması indir yani bildirim ekraninda verinin akışını takip edecek bir uygulama olsun.
Yükleme işlemi başladıgında gözun o sayaçta olsun ne görüyorsan odur sonuç tabi görebilirsen.
Bunu şöylede yapabilirsin.
"Shfhsieuducbcj47e dhsjs838woxncbdudiw cheis8d8r7eu" bu yazilanı txt dosyasina kaydet ve sonra txt dosyasınin Mb boyutuna yani Kbayt boyutuna bak 0 gibi bir rakamlar göreceksin eş değeri odur

0,01Kbaytan söz ediyoruz
2 satır bildirim yazısından veri akışı sadece 0.1 Kbaytan ibarettir


Bu uygulamar çok hassas yapıldi
Kesinliklen fark edilmiyecek kadar iyi işçilik ile projelendirildiler.
X-Spy Casus Uygulamasi ve Anti Log Casus uygulamaları ciddi sorumluluk istiyen uygulamalar ve insanlara cidden çok zarar verecek tehlikededir ancak hiç biri iki delikanlıda (Anti Virüsten) Paşalar gibi geçiyor sessizce :)
fantazik11
Teşekkürler
 
Son düzenleme:

fantazik11

Yeni üye
20 Eki 2009
9
0
Soruma detaylıca değinip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Forumda ki genel gelen sorulara da yanıt vermeniz iyi olup bizleri sevindiriyor.
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,380
1,989
Dinlenmede.
Soruma detaylıca değinip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Forumda ki genel gelen sorulara da yanıt vermeniz iyi olup bizleri sevindiriyor.

Anti Log ve X-Spy bu projeler bu yüzden konuda belirttiğim üzere her kesin kullanıma sunulmuyor malesef bunun nedeni bu projeler
Şahsıma zarar verecek potansiyele sahip olmaları bu durumu en alt seviye risk ile atlatabilmem için insanların bu uygulamalarin sorumluluğunu kaldirabilme olgunlugunu gösterebilmesidir.

Şunu diyenler olabilir
Ya hocam at ile devemi bu noldu ki ?
Birşey olmadi işine gelirse der cevaplarim
Yani ben yapar yayınlarım forumda 1 kişi kullansın benim canima minnet :)
Cahillik başa bela bazen insanlar ne tarz bir sorun ile karşilasabileceklerini tahmin edemeleri empati yapamaları olayı bu noktaya getiriryor.
 
Son düzenleme:
5 Tem 2013
217
5
İstanbul

Merhaba değerli Turkhackteam üyeleri
Bugün sizlerlen Android telefonlar nasıl hackleniyor Uygulamalı olarak bakacağız

Konuya geçmeden
Sizlere söylemek istedigim kısa bir sozüm var.
Forumda "Yardim Merkezi" kategorisine açılan (Android) konularına beni etiketliyorsunuz ve ben bunu gördüğümde çok memnun ve mutlu oluyorum bu düşüncenizden ötürü hepinize teşekkür ederim.

Hadi geçelim bizim mevzuya.

Tekrar Merhaba Uygulamaları Sizlere Sadece Demo Olarak Vereceğim Bazı özellikleri olmayacak ve kullanım kısıtlaması ile birkaç engel daha göreceksiniz##
Bunu söylüyorum ilk defa yapmadım
Android X-Spy Casus Uygulamasınıda bu tarz yayınlamiştım çünkü tedirgin edici oluyor bazen.
Anlayışınız için teşekkür ederim

Her iki uygulamada bir birinden farklı işler yapıyor ama ikiside aynı veritabanını kullanıyor tıpkı Xspy casus uygulama konumdaki gibi Firebase bulut hizmetini kullanıyoruz.
Link: Firebase

Konu:Android

İçerik:Eğitim
Proje sahibi:ByZehirX
Kategori:Google Android
App mimarisi:Kodular.io
Root: Hayır
Test: Xiamoi not 8
Minimum işlemci:API 21
İnternet: Evet ama uygulamamız internetsizde çalışıyor.

Peki İNTERNET olmazsa sorun olurmu evet veri çekemeyiz fakat kulakdan dolma bir laf var onada deyinmek isterim (Cihazinda casus uygulamasi varsa int gider kasar gibi laflara itimat etmeyin) ben size tercübe ve deyimlen söylüyorum.

Sözlerime başlamadan belirtmek istedigim bir husus var.
##########
Bu uygulama (APK) eğitim amaçlı yapılmıştır

Değerli Turkhackteam üyeleri için kullanıma sunulmuştur. Kullanımdan dolayı doğacak herhangi bir zarardan Şahsım veya Turkhackteam site yetkileri sorumlu tutulamaz. Kişisel verilecek zarar yada kötüye kullanım söz konu olduğu takdirde sorumluluk kullanıcıya aittir.
Saygılar ByZehirX
##########


Konumuzdan bahsedeyim sizlere
2 Adet Android uygulaması var bunlardan biri (Anti Log App) isimli apk uygualaması virüslüdür fakat birşeyin altını çizmek istiyorum ben bu uygulamayı daha önce (25-12-2020) tarihinde yayınlamıştım fakat o zaman bunun gibi tehlike arz etmiyordu bu konunun linkini birazdan eklerim.

Anti Log App isimli uygulamanın marifeti nedir ?
Anti Log App uygulaması telefonlarimizdaki bütün bildirimleri alıyor ve bize gönderiyor anlık olarak. Keylogger ne olduğunu bilen zaten anlamıştır ama ben yine bahsedeyim kısadan.

1.Casus uygulaması (Kurban)


Bildirim sistemi sizin tahmin edemiyeceginiz bir mantıkta çalışır.
Aslında sürekli aktiftir fakat siz onu sadece sosyal medya, Mesaj ve sistem güncellemesinde görüyorsunuz lakin işin perde arkası çok karışık bir başka zaman deyinmek isterim bu konuya.

Bizim Hack uygualaması neler vaat ediyor bize isterseniz onlara bakalım.

İnternet aramaları girip çıktığı siteler
Youtube hangi videolar izlenmiş
Bir başka uygulama üzerinden Tiktok gibi letgo gibi orada neler yapılmış neler izlenmiş
Twitter gelen mesajlar gün ay yıl saat ve kimden
İntagram gelen mesajlar gün ay yıl saat ve kimden
Telegram gelen mesajlar gün ay yıl saat ve kimden
Mevcut operatör mesajları ve gelen aramalar kim aramış ne zaman aramış ve kaç dakika görüşülmüş.
Eposta ve gmail mesajları

Kısacası kullanıcının kendisinin dahi bilmediği o kadar çok Bilgi varki akıllara zarar
Gelen mesajlar örnek banka gibi riskli konuyu barındırdığı için uygulamayı herkese vermiyecegim bu öyle bilinçsiz yapılan bir uygulama değil ben daha öncede bu tarz yol izlemiştim kafam rahattı.
Anlık keylogger gibi ileti yapiyor veriyi bizlere.

Hakkında okuduğunuz Uygulamadan Görüntüler çok masum ve sıradan görünüyor ve hatta log tutarak iyi birşeyde yapiyor gibi görünüyor ama ? Ben öyle bir baştan yarattim ki hiçte masum değil ve çok tehlikeli.





Video izlemeseniz bu fotograflar size herseyin sıradan ve yolunda olduğunu anlatirdi.

Gelelim Kontrol uygulamamıza.

2.Anti Log Control app
Control uygulamasi tabiki bizde olacak
Control uygulamasi bize kurbandan gelen verileri göstermeye yarıyacak ve istersek kurbana oyunlarda oynuyabiliriz
Telefonuma bağımsız veriler veya bildiriler gönderebiliriz videoda gösterecegim.

Ve suç ortagı olan Control uygulamasi





Bu son fotografta iki uygulama yan yana
Ama ikiside ayni telefonda yüklü oldukları halde bir birine VERİ transferi yapiyor




Genel olarak
Bir iki tahmini sorunuza cevap vermiş olayım.

Soru 1 >Uygulamayı kullanan bir kişi benim kurbanımdan veri çekebilirmi ?

Cevap 1>Hayır uygulamamız bir veri tabanı üzerinden çalışıyor Firebase datası kullanıyoruz ve bu bulut veri işlemini sadece kendi Gmail hesabimizla açabiliyoruz.
Bu konuya bakın aynısı ve orda Firebase den bilgiler videolar paylastım. https://www.turkhackteam.org/google...el-android-x-spy-casus-uygulamasi-zehirx.html

Soru 2>Uygulamanın indirme linki neden yok ?
Cevap 2>Uygulamanın indirme linki yok çünkü bana özel mesaj olarak firebase data bilginizi ve tokeninizi vermeniz gerek ki ben uygulamayı sizin için APK haline getirim her iki uygulamayi bir birine bagliyan ayni veritabani her ikiside.

Soru 3>Ben şimdik konunazdan yararlanamıyacakmıyım böyle bir durum varmi
Cevap 3>Evet var ne yazikki bunun sebebide kötüye kullanim başı çekiyor çünkü port derdin yok virüs derdin yok bilgisayar derdin yok hiç bir derdin yok sebebi (Kişisel bir proje) olmasindan yani benim imzamı taşıyor benim eserim bunlar.

Kısaca ana soru olarak cevap vermiş oldum
Konuyu okumadan yada video izlemeden kimse yazmasın ne bana ne konuya.
Bu konu ciddiyet ister saygı ister
Ben 1 aydır 2 adet proje üzerinde gece gündüz çalıştım ve çok şükür şuan karşinizdayim.

Bu konunun bir sonraki versiyonu ?
XSpy casus uygulamam ile bu konudaki apkleri birleştirecegim yani gene 2 uygulama üzerinden çalışma yapacağız.

DipNot/https://www.turkhackteam.org/google-android/1836331-foruma-ozel-android-x-spy-casus-uygulamasi-zehirx.html
Bu konuyuda okuyun orda o zamana ait sorular cevaplar ve kullananların yorumu düşünceside var mutlaka bakın konuya ve firebase data ile ilgili videolu anlatimda var.


Video kullanimi ve detaylari icin.
[ame]


Firebase neleri istiyorum ve kullanımı için bir video

[ame]

Virüs total
VirusTotal



muhteşem bir konu, hayranlıkla okudum daha önce port olmadan böyle bir olay görmemiştim. gerçekten eline koluna klavyene sağlık.umarım fiziki iş hayatındada bu tecrube ve bilgilerinle ciddi paralar kazanacak yerlerdesindir.
 

Mertoktay5

Üye
5 Ara 2021
227
95

Merhaba değerli Turkhackteam üyeleri
Bugün sizlerlen Android telefonlar nasıl hackleniyor Uygulamalı olarak bakacağız

Konuya geçmeden
Sizlere söylemek istedigim kısa bir sozüm var.
Forumda "Yardim Merkezi" kategorisine açılan (Android) konularına beni etiketliyorsunuz ve ben bunu gördüğümde çok memnun ve mutlu oluyorum bu düşüncenizden ötürü hepinize teşekkür ederim.

Hadi geçelim bizim mevzuya.

Tekrar Merhaba Uygulamaları Sizlere Sadece Demo Olarak Vereceğim Bazı özellikleri olmayacak ve kullanım kısıtlaması ile birkaç engel daha göreceksiniz##
Bunu söylüyorum ilk defa yapmadım
Android X-Spy Casus Uygulamasınıda bu tarz yayınlamiştım çünkü tedirgin edici oluyor bazen.
Anlayışınız için teşekkür ederim

Her iki uygulamada bir birinden farklı işler yapıyor ama ikiside aynı veritabanını kullanıyor tıpkı Xspy casus uygulama konumdaki gibi Firebase bulut hizmetini kullanıyoruz.
Link: Firebase

Konu:Android

İçerik:Eğitim
Proje sahibi:ByZehirX
Kategori:Google Android
App mimarisi:Kodular.io
Root: Hayır
Test: Xiamoi not 8
Minimum işlemci:API 21
İnternet: Evet ama uygulamamız internetsizde çalışıyor.

Peki İNTERNET olmazsa sorun olurmu evet veri çekemeyiz fakat kulakdan dolma bir laf var onada deyinmek isterim (Cihazinda casus uygulamasi varsa int gider kasar gibi laflara itimat etmeyin) ben size tercübe ve deyimlen söylüyorum.

Sözlerime başlamadan belirtmek istedigim bir husus var.
##########
Bu uygulama (APK) eğitim amaçlı yapılmıştır

Değerli Turkhackteam üyeleri için kullanıma sunulmuştur. Kullanımdan dolayı doğacak herhangi bir zarardan Şahsım veya Turkhackteam site yetkileri sorumlu tutulamaz. Kişisel verilecek zarar yada kötüye kullanım söz konu olduğu takdirde sorumluluk kullanıcıya aittir.
Saygılar ByZehirX
##########


Konumuzdan bahsedeyim sizlere
2 Adet Android uygulaması var bunlardan biri (Anti Log App) isimli apk uygualaması virüslüdür fakat birşeyin altını çizmek istiyorum ben bu uygulamayı daha önce (25-12-2020) tarihinde yayınlamıştım fakat o zaman bunun gibi tehlike arz etmiyordu bu konunun linkini birazdan eklerim.

Anti Log App isimli uygulamanın marifeti nedir ?
Anti Log App uygulaması telefonlarimizdaki bütün bildirimleri alıyor ve bize gönderiyor anlık olarak. Keylogger ne olduğunu bilen zaten anlamıştır ama ben yine bahsedeyim kısadan.

1.Casus uygulaması (Kurban)


Bildirim sistemi sizin tahmin edemiyeceginiz bir mantıkta çalışır.
Aslında sürekli aktiftir fakat siz onu sadece sosyal medya, Mesaj ve sistem güncellemesinde görüyorsunuz lakin işin perde arkası çok karışık bir başka zaman deyinmek isterim bu konuya.

Bizim Hack uygualaması neler vaat ediyor bize isterseniz onlara bakalım.

İnternet aramaları girip çıktığı siteler
Youtube hangi videolar izlenmiş
Bir başka uygulama üzerinden Tiktok gibi letgo gibi orada neler yapılmış neler izlenmiş
Twitter gelen mesajlar gün ay yıl saat ve kimden
İntagram gelen mesajlar gün ay yıl saat ve kimden
Telegram gelen mesajlar gün ay yıl saat ve kimden
Mevcut operatör mesajları ve gelen aramalar kim aramış ne zaman aramış ve kaç dakika görüşülmüş.
Eposta ve gmail mesajları

Kısacası kullanıcının kendisinin dahi bilmediği o kadar çok Bilgi varki akıllara zarar
Gelen mesajlar örnek banka gibi riskli konuyu barındırdığı için uygulamayı herkese vermiyecegim bu öyle bilinçsiz yapılan bir uygulama değil ben daha öncede bu tarz yol izlemiştim kafam rahattı.
Anlık keylogger gibi ileti yapiyor veriyi bizlere.

Hakkında okuduğunuz Uygulamadan Görüntüler çok masum ve sıradan görünüyor ve hatta log tutarak iyi birşeyde yapiyor gibi görünüyor ama ? Ben öyle bir baştan yarattim ki hiçte masum değil ve çok tehlikeli.





Video izlemeseniz bu fotograflar size herseyin sıradan ve yolunda olduğunu anlatirdi.

Gelelim Kontrol uygulamamıza.

2.Anti Log Control app
Control uygulamasi tabiki bizde olacak
Control uygulamasi bize kurbandan gelen verileri göstermeye yarıyacak ve istersek kurbana oyunlarda oynuyabiliriz
Telefonuma bağımsız veriler veya bildiriler gönderebiliriz videoda gösterecegim.

Ve suç ortagı olan Control uygulamasi





Bu son fotografta iki uygulama yan yana
Ama ikiside ayni telefonda yüklü oldukları halde bir birine VERİ transferi yapiyor




Genel olarak
Bir iki tahmini sorunuza cevap vermiş olayım.

Soru 1 >Uygulamayı kullanan bir kişi benim kurbanımdan veri çekebilirmi ?

Cevap 1>Hayır uygulamamız bir veri tabanı üzerinden çalışıyor Firebase datası kullanıyoruz ve bu bulut veri işlemini sadece kendi Gmail hesabimizla açabiliyoruz.
Bu konuya bakın aynısı ve orda Firebase den bilgiler videolar paylastım. https://www.turkhackteam.org/google...el-android-x-spy-casus-uygulamasi-zehirx.html

Soru 2>Uygulamanın indirme linki neden yok ?
Cevap 2>Uygulamanın indirme linki yok çünkü bana özel mesaj olarak firebase data bilginizi ve tokeninizi vermeniz gerek ki ben uygulamayı sizin için APK haline getirim her iki uygulamayi bir birine bagliyan ayni veritabani her ikiside.

Soru 3>Ben şimdik konunazdan yararlanamıyacakmıyım böyle bir durum varmi
Cevap 3>Evet var ne yazikki bunun sebebide kötüye kullanim başı çekiyor çünkü port derdin yok virüs derdin yok bilgisayar derdin yok hiç bir derdin yok sebebi (Kişisel bir proje) olmasindan yani benim imzamı taşıyor benim eserim bunlar.

Kısaca ana soru olarak cevap vermiş oldum
Konuyu okumadan yada video izlemeden kimse yazmasın ne bana ne konuya.
Bu konu ciddiyet ister saygı ister
Ben 1 aydır 2 adet proje üzerinde gece gündüz çalıştım ve çok şükür şuan karşinizdayim.

Bu konunun bir sonraki versiyonu ?
XSpy casus uygulamam ile bu konudaki apkleri birleştirecegim yani gene 2 uygulama üzerinden çalışma yapacağız.

DipNot/https://www.turkhackteam.org/google-android/1836331-foruma-ozel-android-x-spy-casus-uygulamasi-zehirx.html
Bu konuyuda okuyun orda o zamana ait sorular cevaplar ve kullananların yorumu düşünceside var mutlaka bakın konuya ve firebase data ile ilgili videolu anlatimda var.


Video kullanimi ve detaylari icin.
[ame]


Firebase neleri istiyorum ve kullanımı için bir video

[ame]

Virüs total
VirusTotal



Tesekkurler
 

kaliroot

Katılımcı Üye
9 May 2022
300
217
localhost

Merhaba değerli Turkhackteam üyeleri
Bugün sizlerlen Android telefonlar nasıl hackleniyor Uygulamalı olarak bakacağız

Konuya geçmeden
Sizlere söylemek istedigim kısa bir sozüm var.
Forumda "Yardim Merkezi" kategorisine açılan (Android) konularına beni etiketliyorsunuz ve ben bunu gördüğümde çok memnun ve mutlu oluyorum bu düşüncenizden ötürü hepinize teşekkür ederim.

Hadi geçelim bizim mevzuya.

Tekrar Merhaba Uygulamaları Sizlere Sadece Demo Olarak Vereceğim Bazı özellikleri olmayacak ve kullanım kısıtlaması ile birkaç engel daha göreceksiniz##
Bunu söylüyorum ilk defa yapmadım
Android X-Spy Casus Uygulamasınıda bu tarz yayınlamiştım çünkü tedirgin edici oluyor bazen.
Anlayışınız için teşekkür ederim

Her iki uygulamada bir birinden farklı işler yapıyor ama ikiside aynı veritabanını kullanıyor tıpkı Xspy casus uygulama konumdaki gibi Firebase bulut hizmetini kullanıyoruz.
Link: Firebase

Konu:Android

İçerik:Eğitim
Proje sahibi:ByZehirX
Kategori:Google Android
App mimarisi:Kodular.io
Root: Hayır
Test: Xiamoi not 8
Minimum işlemci:API 21
İnternet: Evet ama uygulamamız internetsizde çalışıyor.

Peki İNTERNET olmazsa sorun olurmu evet veri çekemeyiz fakat kulakdan dolma bir laf var onada deyinmek isterim (Cihazinda casus uygulamasi varsa int gider kasar gibi laflara itimat etmeyin) ben size tercübe ve deyimlen söylüyorum.

Sözlerime başlamadan belirtmek istedigim bir husus var.
##########
Bu uygulama (APK) eğitim amaçlı yapılmıştır

Değerli Turkhackteam üyeleri için kullanıma sunulmuştur. Kullanımdan dolayı doğacak herhangi bir zarardan Şahsım veya Turkhackteam site yetkileri sorumlu tutulamaz. Kişisel verilecek zarar yada kötüye kullanım söz konu olduğu takdirde sorumluluk kullanıcıya aittir.
Saygılar ByZehirX
##########


Konumuzdan bahsedeyim sizlere
2 Adet Android uygulaması var bunlardan biri (Anti Log App) isimli apk uygualaması virüslüdür fakat birşeyin altını çizmek istiyorum ben bu uygulamayı daha önce (25-12-2020) tarihinde yayınlamıştım fakat o zaman bunun gibi tehlike arz etmiyordu bu konunun linkini birazdan eklerim.

Anti Log App isimli uygulamanın marifeti nedir ?
Anti Log App uygulaması telefonlarimizdaki bütün bildirimleri alıyor ve bize gönderiyor anlık olarak. Keylogger ne olduğunu bilen zaten anlamıştır ama ben yine bahsedeyim kısadan.

1.Casus uygulaması (Kurban)


Bildirim sistemi sizin tahmin edemiyeceginiz bir mantıkta çalışır.
Aslında sürekli aktiftir fakat siz onu sadece sosyal medya, Mesaj ve sistem güncellemesinde görüyorsunuz lakin işin perde arkası çok karışık bir başka zaman deyinmek isterim bu konuya.

Bizim Hack uygualaması neler vaat ediyor bize isterseniz onlara bakalım.

İnternet aramaları girip çıktığı siteler
Youtube hangi videolar izlenmiş
Bir başka uygulama üzerinden Tiktok gibi letgo gibi orada neler yapılmış neler izlenmiş
Twitter gelen mesajlar gün ay yıl saat ve kimden
İntagram gelen mesajlar gün ay yıl saat ve kimden
Telegram gelen mesajlar gün ay yıl saat ve kimden
Mevcut operatör mesajları ve gelen aramalar kim aramış ne zaman aramış ve kaç dakika görüşülmüş.
Eposta ve gmail mesajları

Kısacası kullanıcının kendisinin dahi bilmediği o kadar çok Bilgi varki akıllara zarar
Gelen mesajlar örnek banka gibi riskli konuyu barındırdığı için uygulamayı herkese vermiyecegim bu öyle bilinçsiz yapılan bir uygulama değil ben daha öncede bu tarz yol izlemiştim kafam rahattı.
Anlık keylogger gibi ileti yapiyor veriyi bizlere.

Hakkında okuduğunuz Uygulamadan Görüntüler çok masum ve sıradan görünüyor ve hatta log tutarak iyi birşeyde yapiyor gibi görünüyor ama ? Ben öyle bir baştan yarattim ki hiçte masum değil ve çok tehlikeli.





Video izlemeseniz bu fotograflar size herseyin sıradan ve yolunda olduğunu anlatirdi.

Gelelim Kontrol uygulamamıza.

2.Anti Log Control app
Control uygulamasi tabiki bizde olacak
Control uygulamasi bize kurbandan gelen verileri göstermeye yarıyacak ve istersek kurbana oyunlarda oynuyabiliriz
Telefonuma bağımsız veriler veya bildiriler gönderebiliriz videoda gösterecegim.

Ve suç ortagı olan Control uygulamasi





Bu son fotografta iki uygulama yan yana
Ama ikiside ayni telefonda yüklü oldukları halde bir birine VERİ transferi yapiyor




Genel olarak
Bir iki tahmini sorunuza cevap vermiş olayım.

Soru 1 >Uygulamayı kullanan bir kişi benim kurbanımdan veri çekebilirmi ?

Cevap 1>Hayır uygulamamız bir veri tabanı üzerinden çalışıyor Firebase datası kullanıyoruz ve bu bulut veri işlemini sadece kendi Gmail hesabimizla açabiliyoruz.
Bu konuya bakın aynısı ve orda Firebase den bilgiler videolar paylastım. https://www.turkhackteam.org/google...el-android-x-spy-casus-uygulamasi-zehirx.html

Soru 2>Uygulamanın indirme linki neden yok ?
Cevap 2>Uygulamanın indirme linki yok çünkü bana özel mesaj olarak firebase data bilginizi ve tokeninizi vermeniz gerek ki ben uygulamayı sizin için APK haline getirim her iki uygulamayi bir birine bagliyan ayni veritabani her ikiside.

Soru 3>Ben şimdik konunazdan yararlanamıyacakmıyım böyle bir durum varmi
Cevap 3>Evet var ne yazikki bunun sebebide kötüye kullanim başı çekiyor çünkü port derdin yok virüs derdin yok bilgisayar derdin yok hiç bir derdin yok sebebi (Kişisel bir proje) olmasindan yani benim imzamı taşıyor benim eserim bunlar.

Kısaca ana soru olarak cevap vermiş oldum
Konuyu okumadan yada video izlemeden kimse yazmasın ne bana ne konuya.
Bu konu ciddiyet ister saygı ister
Ben 1 aydır 2 adet proje üzerinde gece gündüz çalıştım ve çok şükür şuan karşinizdayim.

Bu konunun bir sonraki versiyonu ?
XSpy casus uygulamam ile bu konudaki apkleri birleştirecegim yani gene 2 uygulama üzerinden çalışma yapacağız.

DipNot/https://www.turkhackteam.org/google-android/1836331-foruma-ozel-android-x-spy-casus-uygulamasi-zehirx.html
Bu konuyuda okuyun orda o zamana ait sorular cevaplar ve kullananların yorumu düşünceside var mutlaka bakın konuya ve firebase data ile ilgili videolu anlatimda var.


Video kullanimi ve detaylari icin.
[ame]


Firebase neleri istiyorum ve kullanımı için bir video

[ame]

Virüs total
VirusTotal



Elinize Sağlık hocam çalışıyormu çalışıyorsa nereden bulabiliriz.
 

TheSadError

Katılımcı Üye
28 May 2022
388
267
...

Merhaba değerli Turkhackteam üyeleri
Bugün sizlerlen Android telefonlar nasıl hackleniyor Uygulamalı olarak bakacağız

Konuya geçmeden
Sizlere söylemek istedigim kısa bir sozüm var.
Forumda "Yardim Merkezi" kategorisine açılan (Android) konularına beni etiketliyorsunuz ve ben bunu gördüğümde çok memnun ve mutlu oluyorum bu düşüncenizden ötürü hepinize teşekkür ederim.

Hadi geçelim bizim mevzuya.

Tekrar Merhaba Uygulamaları Sizlere Sadece Demo Olarak Vereceğim Bazı özellikleri olmayacak ve kullanım kısıtlaması ile birkaç engel daha göreceksiniz##
Bunu söylüyorum ilk defa yapmadım
Android X-Spy Casus Uygulamasınıda bu tarz yayınlamiştım çünkü tedirgin edici oluyor bazen.
Anlayışınız için teşekkür ederim

Her iki uygulamada bir birinden farklı işler yapıyor ama ikiside aynı veritabanını kullanıyor tıpkı Xspy casus uygulama konumdaki gibi Firebase bulut hizmetini kullanıyoruz.
Link: Firebase

Konu:Android

İçerik:Eğitim
Proje sahibi:ByZehirX
Kategori:Google Android
App mimarisi:Kodular.io
Root: Hayır
Test: Xiamoi not 8
Minimum işlemci:API 21
İnternet: Evet ama uygulamamız internetsizde çalışıyor.

Peki İNTERNET olmazsa sorun olurmu evet veri çekemeyiz fakat kulakdan dolma bir laf var onada deyinmek isterim (Cihazinda casus uygulamasi varsa int gider kasar gibi laflara itimat etmeyin) ben size tercübe ve deyimlen söylüyorum.

Sözlerime başlamadan belirtmek istedigim bir husus var.
##########
Bu uygulama (APK) eğitim amaçlı yapılmıştır

Değerli Turkhackteam üyeleri için kullanıma sunulmuştur. Kullanımdan dolayı doğacak herhangi bir zarardan Şahsım veya Turkhackteam site yetkileri sorumlu tutulamaz. Kişisel verilecek zarar yada kötüye kullanım söz konu olduğu takdirde sorumluluk kullanıcıya aittir.
Saygılar ByZehirX
##########


Konumuzdan bahsedeyim sizlere
2 Adet Android uygulaması var bunlardan biri (Anti Log App) isimli apk uygualaması virüslüdür fakat birşeyin altını çizmek istiyorum ben bu uygulamayı daha önce (25-12-2020) tarihinde yayınlamıştım fakat o zaman bunun gibi tehlike arz etmiyordu bu konunun linkini birazdan eklerim.

Anti Log App isimli uygulamanın marifeti nedir ?
Anti Log App uygulaması telefonlarimizdaki bütün bildirimleri alıyor ve bize gönderiyor anlık olarak. Keylogger ne olduğunu bilen zaten anlamıştır ama ben yine bahsedeyim kısadan.

1.Casus uygulaması (Kurban)


Bildirim sistemi sizin tahmin edemiyeceginiz bir mantıkta çalışır.
Aslında sürekli aktiftir fakat siz onu sadece sosyal medya, Mesaj ve sistem güncellemesinde görüyorsunuz lakin işin perde arkası çok karışık bir başka zaman deyinmek isterim bu konuya.

Bizim Hack uygualaması neler vaat ediyor bize isterseniz onlara bakalım.

İnternet aramaları girip çıktığı siteler
Youtube hangi videolar izlenmiş
Bir başka uygulama üzerinden Tiktok gibi letgo gibi orada neler yapılmış neler izlenmiş
Twitter gelen mesajlar gün ay yıl saat ve kimden
İntagram gelen mesajlar gün ay yıl saat ve kimden
Telegram gelen mesajlar gün ay yıl saat ve kimden
Mevcut operatör mesajları ve gelen aramalar kim aramış ne zaman aramış ve kaç dakika görüşülmüş.
Eposta ve gmail mesajları

Kısacası kullanıcının kendisinin dahi bilmediği o kadar çok Bilgi varki akıllara zarar
Gelen mesajlar örnek banka gibi riskli konuyu barındırdığı için uygulamayı herkese vermiyecegim bu öyle bilinçsiz yapılan bir uygulama değil ben daha öncede bu tarz yol izlemiştim kafam rahattı.
Anlık keylogger gibi ileti yapiyor veriyi bizlere.

Hakkında okuduğunuz Uygulamadan Görüntüler çok masum ve sıradan görünüyor ve hatta log tutarak iyi birşeyde yapiyor gibi görünüyor ama ? Ben öyle bir baştan yarattim ki hiçte masum değil ve çok tehlikeli.





Video izlemeseniz bu fotograflar size herseyin sıradan ve yolunda olduğunu anlatirdi.

Gelelim Kontrol uygulamamıza.

2.Anti Log Control app
Control uygulamasi tabiki bizde olacak
Control uygulamasi bize kurbandan gelen verileri göstermeye yarıyacak ve istersek kurbana oyunlarda oynuyabiliriz
Telefonuma bağımsız veriler veya bildiriler gönderebiliriz videoda gösterecegim.

Ve suç ortagı olan Control uygulamasi





Bu son fotografta iki uygulama yan yana
Ama ikiside ayni telefonda yüklü oldukları halde bir birine VERİ transferi yapiyor




Genel olarak
Bir iki tahmini sorunuza cevap vermiş olayım.

Soru 1 >Uygulamayı kullanan bir kişi benim kurbanımdan veri çekebilirmi ?

Cevap 1>Hayır uygulamamız bir veri tabanı üzerinden çalışıyor Firebase datası kullanıyoruz ve bu bulut veri işlemini sadece kendi Gmail hesabimizla açabiliyoruz.
Bu konuya bakın aynısı ve orda Firebase den bilgiler videolar paylastım. https://www.turkhackteam.org/google...el-android-x-spy-casus-uygulamasi-zehirx.html

Soru 2>Uygulamanın indirme linki neden yok ?
Cevap 2>Uygulamanın indirme linki yok çünkü bana özel mesaj olarak firebase data bilginizi ve tokeninizi vermeniz gerek ki ben uygulamayı sizin için APK haline getirim her iki uygulamayi bir birine bagliyan ayni veritabani her ikiside.

Soru 3>Ben şimdik konunazdan yararlanamıyacakmıyım böyle bir durum varmi
Cevap 3>Evet var ne yazikki bunun sebebide kötüye kullanim başı çekiyor çünkü port derdin yok virüs derdin yok bilgisayar derdin yok hiç bir derdin yok sebebi (Kişisel bir proje) olmasindan yani benim imzamı taşıyor benim eserim bunlar.

Kısaca ana soru olarak cevap vermiş oldum
Konuyu okumadan yada video izlemeden kimse yazmasın ne bana ne konuya.
Bu konu ciddiyet ister saygı ister
Ben 1 aydır 2 adet proje üzerinde gece gündüz çalıştım ve çok şükür şuan karşinizdayim.

Bu konunun bir sonraki versiyonu ?
XSpy casus uygulamam ile bu konudaki apkleri birleştirecegim yani gene 2 uygulama üzerinden çalışma yapacağız.

DipNot/https://www.turkhackteam.org/google-android/1836331-foruma-ozel-android-x-spy-casus-uygulamasi-zehirx.html
Bu konuyuda okuyun orda o zamana ait sorular cevaplar ve kullananların yorumu düşünceside var mutlaka bakın konuya ve firebase data ile ilgili videolu anlatimda var.


Video kullanimi ve detaylari icin.
[ame]


Firebase neleri istiyorum ve kullanımı için bir video

[ame]

Virüs total
VirusTotal



Ellerinize sağlık hocam. Peki bu uygulamamı yoksa websitemi ? Anlayamadım. Birde logları nasıl siliyor ?
 

T-LAB

Yeni üye
26 Eyl 2022
12
1
UknD24.jpg


ByzehirX hocama çok teşekkür ederim uygulama mükemmel olmuş ellerinize sağlık hocam çok beğendim özellikle port açma derdi vs yok daha önce hiçbiryerde böyle birşey görmedim tekrardan çok teşekkürler hocam
elllerine emegine saglik muqq olmus
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.