3 Boyutlu Masaüstü [BumpTop 1.0]

KaFKaNKaaN

Kıdemli Üye
30 Ağu 2008
3,821
0
Oradaydık ve Şimdi Buradayız
Uzunca bir süredir çalışmaları sürdürülen Bumptop nihayet kullanılabilir hale geldi. Windows işletim sistemi üzerinde masaüstünüzü eğlenceli, etkileşimli ve üç boyutlu hale gelen Bumptop uygulamasını mutlaka deneyin.
screen
bumptopin11w.jpg

bumptoppiles1v.jpg

işte Link: tıkla
İndirmek İçin ’’Yükle’’ Denilen Yere Tıkla...Bundan sonra Çalıştır Diyorsunuz ve yuklenmeyi bekliyorsunuz.yüklendiktende sonrada Açiyorsunuz ve ’’ileri’’ ileri dedikten sonra 1.şikki İşaretliyorsunuz Ve Kuruyor Kurulum Bittikten sonra Kendiliğinden giriyor Ve Artik Bilgisayarınız Açıldıgında 3 boyutlu bir masaüstüne sahip oluyorsunuz...
 

pars_turk

Katılımcı Üye
12 Ara 2007
405
5
çok teşekkürler güzel bir programa benziyor çalışırsa benden sana teşekkür :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.