3 Boyutlu Masaüstü

f_and_y

Uzman üye
30 Eyl 2006
1,135
13
istanbul
3 Boyutlu Masaüstü

SphereXP, Microsoft Windows 2000 ve XP ile çalışan 3 boyutlu masaüstü ortamıdır. SphereXP aktif olduğunda tüm masaüstünüz değişir ve 2D’den 3D’ye geçiş yaparsanız. Windows pencerelerini istediğiniz gibi taşıyabilir ve döndürebilirsiniz. Pencereleri istediğiniz gibi büyültebilir ve küçültebilirsiniz. Hatta farklı pencereleri birbirlerinin içerisinden geçirebilirsiniz.

Görüntü Resmi 1

Görüntü Resmi 2
Görüntü Resmi 3
Görüntü Resmi 4
Görüntü Resmi 5
Programı indir
Önemli Not:programın çalışması için NET Framework programı gerekli. NET Framework İndir
 

by.darbe

Yeni üye
29 Ocak 2007
11
0
walla bnm işime yaramaz bnm masa üstüm sabit ama forumda işine yarayacak kişiler olabilir konu için saol emegine saglık ;!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.