30 Portable program !!

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
Sürekli başka bir bilgisayar kullananan web tasarımcıları ve web geliştiricileri için en çok lazım olan 30 taşınabilir (portable) uygulamayı listeliyorum. İnterneti olmayan, evde tasarlayıp kafede yükleme yapanlar için ideal taşınabilir uygulamalar listesi de denilebilir.

Taşınabilir (Portable) Web Tarayıcıları


Web tasarımcılarının vazgeçilmezlerinden birisi de yer imleri ve siteler için saklanan cookieslerdir. İkisi de tasarımcının işini kolaylaştırır. İkisini de hiç kaybetmeyin:
Taşınabilir Metin/HTML/CSS Düzenleyiciler

Taşınabilir Yerel Sunucular (Localhost)

Taşınabilir FTP Sunucuları

Taşınabilir Grafik Editörleri

Başlıca Taşınabilir Uygulamalar

  • 7-zip Portable (1,2 mb) Download
  • UK’s Calendar (1,4 mb) Download
    Bu program ile jandanızı yanınızda taşıyabilirsiniz.
  • TreePad Lite (866 kb) Download
    Kişisel veritabanı programınız olabilir.
  • Mozilla Thunderbird (6 mb) Download
    E-postalarınızı tek bir yerden, istediğiniz bilgisayarda şifrenizi bir kere daha girmeden kontrol edin!
  • Sumatra PDF (1.1 mb) Download
  • Openoffice (85 mb) Download
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.