36 Boys Çetesi

Vasmin

Uzman üye
19 Şub 2016
1,029
4
Çete, 1980'lerin sonundan 1990'ların ortalarına kadar aktifti. 300'e kadar kişiden oluşan çetede sadece Türk gençler değil diğer uyruklu gençler de bulunmaktaydı. Çetenin ismi aslen Maxim'in aklına gelmiştir, kendisi Berlin'in ilk rap sanatçılarından birisiydi.

Almanya’nın en ünlü çetelerinden biri olan 36 Boys, Kreuzberg kentinde kurulmuş bir çete grubudur. 36Boys grubunun kurcusu Atilla Murat Aydındır. 36boys 1987 yılında kurulmuştur. 36Boys denilmesinin sebebi Kreuzberg kentinin posta kodunun 36 olmasından dolayıdır. Rap dünyasından esinlenerek kurulmuş olan 36Boys ekibi Almanya’da pek çok olaya da karışmış bir Türk çetesidir. Özellikle nazi mahalleleri ile karıştığı vukuatlar ile bilinen grup 1990 yılının başlarında Almanya’da oldukça ünlü bir çete idi. Çete 1990'ların başında Jungfernheide parkında neo-Naziler'le mahalle kavgaları yapmıştır.


[ame]https://www.youtube.com/watch?v=zjR9L8YK-90[/ame]

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=OHzeqRCqNFY[/ame]​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Liebe55

Uzman üye
24 May 2016
1,659
0
39
Unmöglichkei
Aralarından bazıları gerçekten kaliteli adamlardı. Mesela sanat okulu açmıştı bazısı , bazısı boks için adam yetiştiriyordu. 90 larda genç olan benim gibi arkadaşlar hatırlayacaklardır. Çok popülerdiler.
 

Vasmin

Uzman üye
19 Şub 2016
1,029
4
Çetenin eski üyeleri arasında; kıtalararası boks şampiyonu olan ve şu anda antrenörlük yapan MUZAFFER TOSUN, şimdilerde bir restaurantın şefliğini yapan hatta hayat hikayesini anlattığı kitabı da olan TİM RAUE
ve hepimizin bildiği ünlü rapçi KİLLA HAKAN var. killa hakan (kişisel görüşüm) en iyi türkçe rap yapan kişilerden birisidir bu arada.
 

Angel of savior

Katılımcı Üye
29 Şub 2020
848
8
Germany
Aklıma islamic force müzik grubu geldi eline sağlık kardeşim şuraya bi kaç tane grubun müziklerini bırakıyım
[ame]https://m.youtube.com/watch?v=mntMv1bxtp0[/ame]
[ame]https://m.youtube.com/watch?v=Y4MB462oPvY[/ame]
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.