::::::4 Yil Ayni Kuponu Oynadi Sonunda KÖŞeyİ DÖndÜ::::d

golca14

Katılımcı Üye
19 Eyl 2007
606
15


Sayısal Loto'da 4 yıldır aynı kuponu oynayan kişi, turnayı gözünden vurdu.

Sayısal Loto'da 4 yıldır aynı kuponu oynayan ev hanımı, 1 milyon 529 bin 134,85 YTL ikramiye kazandı.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamada, Sayısal Loto 6/49 oyununun geçen haftaki çekilişinde, Antalya'dan 4 hafta geçerli olacak şekilde çoklu çekiliş yöntemiyle katılan talihli, büyük ikramiyeyi kazandı.

Talihli, tek başına bir kolonda 3, üç kolonda 4, üç kolonda 5 ve bir kolonda 6 şanslı numarayı doğru tahmin etti.

Toplam 1 milyon 529 bin 134,85 YTL tutarındaki ikramiye, bugün banka yetkilileri aracılığıyla vekaleten ödendi.

Talihlinin, 36 yaşında bir ev hamını olduğu, 4 yıldır hep aynı kuponu oynadığı ve yılbaşı nedeniyle biletine bir hafta geç bakabildiği belirtildi.

SÜPER LOTO'DA DEVİR HEYECANI SÜRÜYOR

Bu arada Süper Loto 6/54 oyununda, son 6 haftadır 6 bilen çıkmadığı için toplam 3 milyon 221 bin 65,35 YTL bu haftaya devretti. Oyunun bu akşamki çekilişinde, büyük ikramiye tutarının 4 milyon YTL'ye ulaşması bekleniyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.