403 Forbidden

axxe

Yeni üye
21 Haz 2021
1
0
25
sitenin admin için login bilgileri elimde fakat admin panelini bulup denediğimde bu hata ile karşılaşıyorum sanırım yetki durumu ile alakalı bir konu yardıma ihtiyacım var
 

venom34ed

Katılımcı Üye
6 May 2021
502
106
SQL Enjeksiyon ile bypass edebilirsiniz. index.php?id=1/*uni X on*/union/*sel X ect*/select+1,2,3/* union select işlemlerini yaparken "çift tırnak işareti veya ' tek tırnak işareti * [] gibi işaretler ile bypass edebilirsiniz. Query("select * from table where a=".$_GET['a']." and b=".$_GET['b']); Query("select * from table where a=".$_GET['a']." and b=".$_GET['b']." limit".$_GET['c']); bu tür tek tırnak veya daha farklı metodlar ile birlikte bypass edebilirsiniz Daha ayrıntılı bir kaynak ise şurada; SQL Injection Bypassing WAF Software Attack | OWASP Foundation buradan örneklerle bypass edebilirsiniz çoğu bypass yöntemi burada gösterilmiştir. Bu kaynaktan yararlanabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.