- 31 Mar 2025
- 1
- 0

EPIC-4060Ti / INTEL i5-14400F TRAY / MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
EPIC-4060Ti sistem tavsiyesidir. MSI RTX 4060Ti ekran kartı ile güçlendirilmiştir.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kral alınmaz bu sırf 4060 var diye işlemci i5 öyle düşünSistem bu nasıl karar veremedim oyun ve yazılım vs. İşler için nasıl![]()
EPIC-4060Ti / INTEL i5-14400F TRAY / MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
EPIC-4060Ti sistem tavsiyesidir. MSI RTX 4060Ti ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Bence ram 32 GB yapmasına gerek bile yok 16 gb yeter gibi. Çünkü dönemin yeni nesil oyunlar çoğunlukla gpu ve CPU ağırlıklı çalışıyor. Bana göre yüksek GB li SSD alması daha mantıklıAlınır kardeşim aldıktan belirli bir süre sonrada ramleri 32 yap, ssd 1 tb change yanına bir de sıvı soğutma güzel bir monitörün,klavyen,faren. Tak kulaklığını al gazozunu kolanı fıstığını fındığını geç karşısına oyna.
İşlemcinin intel olması güzel uzun ömürlü ve 14.nesil güncel.
Ekran kartı performansını da youtubeda karşılaştırma videolarında izle. Zaten ara kısmında ekran kartının yanına vs yaz direk eşdeğer muadili karşına çıkıyor.
power supply 650wt ya da üstü tercih et.
Başka bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Fiyatını da aynı bileşenleri farklı sitelerde toplayarak test et. Sonrasında firmaların(vatan-media markt) fiyatlarına bakıp kıyasla. Birde yerel sağlayıcılara ulaş onlardan da fiyat al. Mahalle de tanıdık illaki birkaç bilgisayarcı abin vardır. Genel bir analiz ile en doğru sonuca ulaşılır.
Misal ben kendi topladığım pc ekran kartım rx6700 10 gb. Geçen gün vatan şubesine sorduğumda 13-14k arası fiyat çekti. Topladığım arkadaştan aldığım fiyat ise 8k. Arada ciddi makaslar oynuyor. Tahlil edip hem cebi hem canı memnun etmeli.
Yani opsiyonel kardeşim dengeleme açısından söyledim. 16'da kafi olur. 32 tercih.Bence ram 32 GB yapmasına gerek bile yok 16 gb yeter gibi. Çünkü dönemin yeni nesil oyunlar çoğunlukla gpu ve CPU ağırlıklı çalışıyor. Bana göre yüksek GB li SSD alması daha mantıklı
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.