5 senedir aşık olmadım

Hackinellitonu

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
646
0
SATÜRN
Hoşlandığımı sandığım birçok insanla çıkıp ilişkiyi 1 günde bitiriyorum
Eskisi gibi hissedemiyorum neden bilmiyorum ama kimseyi sevemiyorum seviyor gibi oluyorum çıkınca soğuyorum anlamadım gitti :trl

Hackinellitonu

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
646
0
SATÜRN
Anladım hocam 5 sene aşık olamamanın nedeni aslında sadece beğenmekten ibaret olan bir duygu bu yaşta aşık olmak biraz saçma daha askerlik var iş var işi elimize alalım aşk sonraki iş

20 yaşını da geçersem artık olucağını sanmam
Askerlik 21 i bulur is kurup ev almak 26 yı ondan sonra kız bulamam :trl

Neyse hocam teşekkür ederim iyi geceler .

sallama10

Üye
3 Tem 2015
137
0
''Benimde yaşım 17.''
Aşk çelişkili bi soru.Bildiğim tek şey şu zamanda ileri taşıyıcak bir şey olmadığı.Kafe v.b cart curt trip ye falan filan.Hoşuna gitmiyorda deil.Dertsiz başına dert almak gibi.Şimdiki zamanımızda erken yaşta başlıyor çokta hızlı bitiyor.Sevgili deilde yeri gelicek sevgilin olucak hayatını paylaşıp bitirebiliceğin.Bir arkadaş lazım insana.Ben bunu beceremedim
kaptan.2.Frekansa aşık oldum.Şimdi ise Bipolar...

Hackinellitonu

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
646
0
SATÜRN
''Benimde yaşım 17.''
Aşk çelişkili bi soru.Bildiğim tek şey şu zamanda ileri taşıyıcak bir şey olmadığı.Kafe v.b cart curt trip ye falan filan.Hoşuna gitmiyorda deil.Dertsiz başına dert almak gibi.Şimdiki zamanımızda erken yaşta başlıyor çokta hızlı bitiyor.Sevgili deilde yeri gelicek sevgilin olucak hayatını paylaşıp bitirebiliceğin.Bir arkadaş lazım insana.Ben bunu beceremedim
kaptan.2.Frekansa aşık oldum.Şimdi ise Bipolar...

Ben ona hiç inanmıyorum işte hayatını biriyle paylaşmak falan hiç kimseye güvenemiyorum

ByMuratTr

Kıdemli Üye
19 May 2016
2,237
1
Anadolu
Lütfen mânasını bilmediğiniz kelimelerin telaffuzundan önce lugattaki karşılıklarına bakınız.
Mesela bu aşk değildir. (Bkz: gonul eglendirmek)
(Bkz:ayran gönüllülük)
(Bkz:daldan dala konmak)

Aynı davranış bir kadın tarafından yapıldığında "Kaşar" yaftası yapıştırılır. Lütfen buraya böyle konular açmayın..

KaraPence1

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
294
0
Bu tamamen piskolojik buna halk dilinde arsızlık yada iki yüzluluk derler birini yarı yolda bırakma sen en iyisi bir psikolojiye git tedavi ol kardeşim millet karı bulamaz senin yaptığına bak

ARES AFFETMEZ

Uzman üye
23 Ağu 2017
1,769
1
C:\
bende öyleyim biri vardı 10 oldu bu ay 1.5 aydır ne yazdı ne aradı arıyorum kapalı anladım bitti ilk defa aşık oldum oda hiç bişey demeden gitti yada bana öyle geliyor dün gece yeni sevgilim oldu ama içim rahat değil ya kıza bişey olduysa yazmıyorsa yada gerçekten bırakıp gitti ama bana aşıktı 10 ay içinde 8 ay sürekli beraberdik olaya bak kar yağıyor gece özledim gittim penceresinin yanında yangın merdiveni vardı oraya çıktım aradım baktı ordayım o pencerede ben yangın merdiveninde uyumuşum bi uyandım her yerim donmuş :D

Son düzenleme:

Nsclkkl

Üye
30 Tem 2017
152
0
Istanbul ZB
Aşk oyle kolay bisey bisey deildir asik olursun hep aklina o gelir ilk basta sende farketmessin bn niye hep bnu dusunuyorum die belki sevmek bile istemessin ama ask oyle yuce bir duygudurki hic isim olmaz dedigin biri icin ölumu bile goze alirsin

Iste ask boyledir kardesim

AKSAKALLI

Yeni üye
29 Tem 2017
21
0
ZÜRİH
@Hackinellitonu,

Değerli kardeşim, büyük konuşup edepsizlik etmek istemiyorum. Lakin bizim zamanımız da böyle değildi aşık olmak zaten senin yaşadığın aşk filan değil, aşk nedir biliyor musun ? Bir şimdiye bakın bir de geçmişe, aşk geçmişte ne idi, şimdi ne ? Aşk, bir zamanlar; Mecnunun leylanın sokağının başındaki köpeğin gözleri sırf leylayı gördüğü için Mecnunun o köpeğin gözlerinden öpmesiydi. Ferhat'ın Şirin'e olan aşkından dağları delmesiydi. Aşk; okyanusta kaybolmuş bir gemi misali, derinlerde saklıydı.
Değerli kardeşim, üsküdarlı çakır Ahmet yaşadıklarını çok güzel özetlemiş aşk sevdiğine dokunamamaktır..

[ame="https://m.youtube.com/watch?v=J96gdzJt7G8"]https://m.youtube.com/watch?v=J96gdzJt7G8[/ame]

Son düzenleme:

berat0534

Üye
17 Nis 2015
238
0
Eleştirmek için demiyorum ama
Bir an aklımdan geçtide yaşın 17 imiş benimde o civarlarda 5 yıldır sevgilim yok diyorsun. Dizilerden görüyorsun holding sahiplerini mutlu çiftleri sende sokakta hemen aşk ı bulabileceğini veya her hafta ayrı bir kızla gezebileceğini düşünüyorsun böyle mutlu olunabileceğini
Aklıma iki tane söz geldi
Bizler bu dünyanın şarkı söyleyen ve dans eden pislikleriyiz ve
Şımaracak kimsen olmayınca hayat seni olgun bir insana çevirir.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.