9 yaşında belediye başkanı oldu!!

immortal_34

Katılımcı Üye
7 Tem 2006
292
10
ZeytinBurnu
Avustralya'daki adacık ülkelerinden Vanuata'da, 9 yaşındaki bir çocuk belediye başkanı oldu Müthiş projeleriyle ülkede 'dahi çocuk' diye tanınan Tana, Teala kentinden tek aday oldu ve oyların hepsini aldı.

Avustralya kıtasındaki adacık ülkelerinden Vanuatu'da, inanılmaz olay. 9 yaşındaki dahi bir çocuk, Talea kentindeki halkın tam desteğini alarak belediye başkanı oldu.

Başkan olmadan önce birçok proje hazırlayan Tana adlı dahi çocuk, ülkenin gelecekteki en büyük umudu. Dünyanın en küçük adacık ülkelerinden Vanuatu'da, eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. Ülkenin dahi çocuğu olan 9 yaşındaki Tana Ruala, Talea kentinin yeni belediye başkanı oldu. Vanuata'nın en gözde kentlerinden biri olan Talea'da, önceki gün belediye başkanlığı seçimleri yapıldı.

'İÇME SUYU' PROJESİ HAZIRLADI
Hazırladığı mükemmel projelerle kentin gelirini artırmayı başaran dahi çocuk Ruala da adaylığını açıkladı. Duyanları şaşkına çeviren bu olay, aslında kent için büyük bir şans gibi görünüyor. Çünkü Ruala'nın 6 ay önce hazırladığı "içme suyu projesi", Talea kentinin su problemini çözdü. İşte bu başarı, dahi çocuğun belediye başkanı olması için yeterli bir çalışmaydı.


'BİRÇOK BOŞ ARAZİ VAR'
Yapılan seçimlere tek aday olarak giren Ruala, oyların tamamına yakınını alarak, dünya tarihinin en küçük belediye başkanı oldu. Ruala, "Kentte birçok boş arazi işe yaramaz halde duruyor. Bu arazileri değerlendirmek için yeni projeleri kısa zamanda hayata geçireceğiz. Hükümetin desteği ile başarılı işler yapacağız" diyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.